Почетна / Одбојка / Супер лига

Звезда добила и други вечити дерби у сезони

Црвена звезда је и други пут у сезони надиграла Партизан, пошто је овог пута у вечитом дербију славила победу
ФОТО: В. Марковић

Изабраници Томислава Кукањаца заслужено су се радовали, јер су током већег дела утакмице имали инцијативу и диктирали ритам – 1:3 (22:25, 25:23, 17:25, 16:25).

Црвено-бели су сјајно отворили окршај у Мастеру, а пресудна је била серија од 5:0 при резултату 18:17, којом је бивши шампион државе „побегао“ на сигурних 22:17.

Није Парни ваљак желео баш тако лако да се преда, па је успео у наставку да узврати ударац. Чинило се после освајања другог сета (25:23) да би пулени Бојана Јанића могли да преузму контролу, што се, ипак, није догодило.

Ипак, до краја меча је Звезда била тим који је диктирао ритам, а највеће заслуге за тријумф има Никола Мељанац.

Семафор одложених утакмица десетог кола:

Партизан – Црвена звезда 1:3 (22:25, 25:23, 17:25, 16:25)

Нови Пазар – Рибница 2:3 (23:25, 27:25, 16:25, 25:18, 11:15)

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

БЛОК 45
Мушки клуб нешто и игра,али женски ОК Ц.Звезда,са одличним играчицама је у зони да игра плеј-аут!!!Кад мало анализирате долазите до закључка да је најгори у екипи ТРЕНЕР ! Владисављев је 4 године у Ц.Звезди,а женски ОК Ц.Звезда тоне све ниже и ниже!Играчице играју све слабије,(да их не набрајамо)одлазе у друге клубове,ни једна неће да продужи уговор са Звтездом?ЗАШТО?ТРЕНЕР је рак -рана женског ОК Ц.Звезда.а ШТА РАДИ УПРАВА ОК Ц.ЗВЕЗДА!?И која је бу***на њега предложила да он буде помоћни тренер у репрезентацији?САМО ЈЕ СРЕЋА ШТО СЕ ТАМО ПИТА ЗОРАН ТЕРЗИЋ.....ЧИТАМО ЈУТРОС ЗВЕЗДА ИЗГУБИЛА ОД јЕДИНСТАВА СП 3-0!!!То је брука за Ц.Звезду,без подцењивања других екипа!Звезда је била одбојкашка институција а дана са њом брише под сваки мало озбиљнији тимчић!
Sz
Mozda treba pokusati vratiti Kladovo na odbojkaskoj mapi Srbije!
Zivota
Neka ga vrati onaj zbog koga vise ne postoji na toj mapi!
CESTITAM
Pauza i skraceni roster igraca su ocigledno vise odgovarali Zvezdi. Steta sto je statistika na UOKPL totalno neupotrebljiva. Ekipa koja PO STATISTICARU ima duplo bolji prijem pri istom broju napada, istom broju blokova manjem broju servis gresaka je ubedljivo IZGUBILA.... To je prosto nemoguce. Ako je verovati da statistiar zna da broji, odlicno je odigrao i Andonovic.
Pogledao - nonses
Cetvrti set statistika. + Prijem Partizana 45% a Zvezde 14%. Zvezda razbila sa 25:16???? Andonovic- realizacija 83%???? To znaci da je Zvezda primala nogama a da je Partizan igrao bez tehnicara????? % koje si ti izneo nisu podlozni PAKOVANJU i dokazuju nelogicnost koju sam ti upravo izneo.
aahhahahahah
Ne ne nema uopste veze! Zvezda u svim elementima bolja od Partizana i ti pricas kako to nema veze. Jedini koji se ovde razume u odbojku si ti definitivno. Javi se OSSRB da te postave za selektora ahahhahahh
Прикажи још одговора
samo glinas...
Tako je momci!Tek toliko da se zna,ko je najstarija institucija u odbojci!
Nepismeni Dr
Srbija se uvek piše velikim slovom.
Uške
Nadigrani smo
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.