Почетна / Одбојка / Супер лига

Преко ноћи поново играч, Јанић са клупе и на терену води Партизан

Многи су се изненадили када су поново на терену видели Бојана Јанића, актуелног тренера Партизана
ФОТО: Н. Неговановић

Показао је бивши репрезентативац Србије Бојан Јанић да му није много времена требало да се врати из „пензије“ и то директно на терен и помогне изабраницима, не само саветима, већ и сигурним ролама како  у нападу тако и блоковима.

Није била одлука о којој се размишљало дуго. Стицајем околности се догодила због повреде Пепића који ће сигурно месец дана да буде ван строја. Преко ноћи сам почео да тренирам и регистровао сам се као играч поново. Копривица и Сташевић су се мало дуже лечили од короне, средњак Јанковић још увек има проблема, док се Мандић заразио пред меч са Карађорђем – истакао је Бојан Јанић.

Колико дуго би бивши вицешампион света требало да има две улоге у табору црно-белих?

Не зна се план, да ли ће да буде до краја сезоне или не. Тренутно сам играч и само се надам да ће сви момци брзо да оздраве.

Присетио се стратег Парног ваљка и „дебија“ у четвртфиналу Купа против Карађорђа. Београђани су тада по плану забележили тријумф (3:0) и стигли до визе за завршницу најмасовнијег такмичења.

Било је бити или не бити, а успели смо мирноћом и искуством које сам донео. Остали првотимци су раширили игру. Нисмо бриљирали, међутим, било је довољно за победу.

Није се на томе зауставио 38-годишњак, па је у окршају са Нишлијама нанизао 17 поена и зауставио пулене Драгана Светозаревића у „Мастеру“.

На папиру изненађење, за нас и не баш. Млади играчи су све бољи, сигурнији и због тога сам срећан. Пуно проблема, с друге стране, опет момци сјајно раде без поговора,  све шта им се каже. Ово је велика победа против Нишлија, који су моћна екипа са дизачем из Бразила. Можда се нису уиграли.. За мене, тријумф вреди дупло.

Истовремено, не крије Бојан Јанић да је велики оптимиста у наредном периоду.

Радујем се моментима који долазе. Сваки дан добро тренирамо, атмосфера је изузетна и сви су позитивни. Битно је само да останемо здрави у тешким тренуцима – закључио је Јанић.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Molim vas
Prezime čoveka je Janić, a ne Janjić. Isto kao što su braća Grbići, a ne Đrbići.
Dajte molim vas
Bojan Janic je legenda Srpske odbojke! Svi vi koji ga pljujete ovde ste neostvareni i prazni.
trener kad vam kaze, treba da znate:
Bojan Janjic je legenda srpske odbojke i odlican treneer. Naravno da ne moze da napravi rezultat kada prvo nema upravu kluba ili ima upravu kluba koja peva jednu pesmu pre podne, a drugu posle podne. A onda oko njega mnogi koji bi ga nasledili i podmecu noge. Zato je Janjic dobar trener, jer se vide njegovi rezultati, ali ne moze nekada sve ni da se vidi, jer mlade igrace gotovo da nema, uglavnom je sa formiranim igracima, ali ne moze se preko noci...samo da ima normalnu upravu i oko sebe iskrene ljude i bio bi jos bolji!
Za
upravu si potpuno upravu, a na trule kompromise pristajes sam pa tako i Janjic. Da bi neko bio odlican trener mora da pokaze rezultat u kontinuitetu a toga u Partizanu nema od kad je Janjic trener. Mozda bi on to i pokazao ali kad ti neko namece odluke, podmece ti, bira igrace,... tesko. Partizan je izgubio mnogo talentovanih igraca zbog lose uprave i iz drugih klubova oni su sad pred reprezentacijom ili igraju odlicno u drugim klubovima bezeci iz Partizana... Batak, Busa, Polomac i jos drugih da ne nabrajam, cela jedna generacija.
Shark
Lako mu je kad se spremao na Adi par meseci
Referee
Janjo majstore, u ime sporta u kojem smo jako dugo pokazao si svima na najbolji način gde nam je odbojka u Srbiji. Tebi svaka čast, ali ostali zečevi treba da se zapitaju da li je jedan igrač tih godina i tog iskustva dovoljan da promeni odnos na tasu i da vaga prevagne na njegovu stranu. Gušteri gde ste , Janja vam drži predavanje o odbojci, kako se igra, kako se zalaže i kako to rade majstori. Hvala Janji na praktičnom primeru da bi šira javnost shvatila dokle smo došli ......
Ijaooooo
ne zna se sta je tuznije, sistem koji produkuje "strucnjake" koji ne stvaraju nista i unistava ili ovi nekulturni botovi instruisani da kroz mantru "vidite zlatno doba je" na komentarima hvalisaju targetovanke pogodne persone! Verovatno ce Janica, kad odigra jos dve utakmice, da stave na siri spisak, ili cak da smene Kovaca!
Ajde
Kazi ti strucnjak sa dugogodisnjim stazom,koje igrace si ti napravio?! Citam ove komentare i samo zloba i zavist..Srbi i Srbijo...pa nemam nikakve veze niti sa partizanom,odbojkom ili Janicem. Ili se barem potpisi imenom i prezimenom,pa kao covek stani iza svog stava,kada si vec dokazani strucnjak.I svi cemo mi da se uvucemo u mišje rupe posle.Ali na kraju krajeva koliki god da si strucnjak,niko te nije pitao za misljenje.Sportski pozdrav
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.