Почетна / Одбојка / Супер лига

Сва одбојкашка такмичења у Србији се прекидају до 11. децембра!

Одлука ступа на снагу даном доношења и односи се на све утакмице у организацији Одбојкашког савеза Србије
ФОТО: ОСС

Председништво Одбојкашког савеза Србије (ОСС) и председништва УОКПЛ и УОКРЛ донели су данас одлуку да се сва одбојкашка такмичења прекидају до 11. децембра.

Како се наводи у саопштењу ОСС, утакмице Суперлиге, Прве лиге, Прве Б лиге и Других лига одлажу се до 11. децембра.

Одлука ступа на снагу даном доношења и односи се на све утакмице у организацији Одбојкашког савеза Србије.

Председништво ОСС ће свакодневно пратити епидемиолошку ситуацију и благовремено ће донети одлуку о даљем систему такмичења, додаје се у саопштењу.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

.....
O cemu govorite? Prekinuta liga u sportu u kome NEMA KONTAKTRA, a igraju se fudbal, korsarka, rukomet... Dalje,... svaki tim moze da registruje 20 igraca u sezoni, zasto dozvoliti Ekipi (Klubu) da odlozi igranje kola zboj jednog zarazenog igraca!? Doneti novo pravilo da mozes odloziti utakmicu ako ti je zarazeno 5 ili 6 igraca. Ovako svako moze lazirati ili predstaviti bilo koju povredu kao zarazu od korone (kod nas u Srbiji se sve moze "zavrsiti" za 50-100 evra). Tako da je ova odluka naseg Saveza, cini mi se, malo ishitreno donesena, ili smisljeno iz razloga koji ja ne razumem...
Objektivni
Kako ne razumeš? Pa da bi se TENT-u opet dala titula. Ne znam zašto je tako, ali očigledno je, u trenutku kad su pale u formi, počele sve češće da gube (a kraj prvenstva još uvek daleko), prekida se šampionat i Tentu titula
!!!!
Bas zbog svih gore navedenih prisutnih na utakmicama podrzavam ispravnu odluku OSS.
Прикажи још одговора
Ви што бринете
Бринете ли о томе од чега ће ти играчи да живе, да се хране и на крају крајева лече... Јер ако се спорт прекине, нема ни плате. Мислим да би као и у Грчкој сви волели да се игра и тренира.
Objektivni
Reci mi, baš me to zanima, koji to klub u Srbiji plaća igračica 2000€, inostranstvu verovetno da, ali Srbija? To je sve skoro amaterizam.. No dobro i igraju koliko su plaćene.
Markoni
I tih 300 ili manje treba zaraditi...
Прикажи још одговора
Zivota
Moramo da budemo u svemu jedinstveni! Zasto nije kao i svuda, igraju se utakmice koje mogu da se igraju, odloze se one koje ne mogu!? Ko garantuje da posle 11. decembra nece biti gora situacija??
@...
Svaka cast na komentaru. Niko ne misli o zdravlju igrača.
Lale
Bravo za komentar
Прикажи још одговора
Dajte tu titulu,
Titulu za TENT!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.