Почетна / Одбојка / Супер лига

Само у Србији: Тренер шутнуо играча, играч добио отказ!?

Скандал се догодио на мечу одбојкашке Супер лиге, скандалозне су биле и одлуке клуба из Ниша неколико дана касније
ФОТО: ЦЕВ

Већ смо писали о скандалу из Крагујевца, кад је тренер Ниша Драган Светозаревић у налету беса учинио оно што никако не би смео, шутнуо је играча свог тима, Милоша Антонића.

Очекивала се и реакција клуба из Ниша, али је она заиста невероватна. Нишлије су се огласиле саопштењем које смо пренели на нашем сајту, а суштина је да ће Светозаревић сносити финансијску казну, док ће са играчем којег је тренер шутнуо споразумно бити раскинут уговор!

Очекује се још и реакција надлежних органа, конкретно челника домаће Супер лиге, који се одавно нису сусрели са оваквим случајем.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

v1ad
Mazda igrac nije hteo da ostane u istom timu sa takvim trenerom? Mozda ih je uslovio sa "ili on ili ja"? Mozda je vec hteo da ide pa mu je ovo posluzilo da trazo da ga puste da ih ne bi tuzio? Inace, koliko srpski treneri psuju, samaraju igrace u mladjim kategorijama niste svesni.
Savez
Aj sad da vidimo direktora takmicenja sta ce da uradi!?
Kruska
Kako sta, da ih izmiri hehe
Kruska
Kako sta, da ih izmiri hehe
Bolesni
Ljudi brane ovakvog coveka.Cerovatno vi sto ga branite imate decu,pazite da se vama ne desi to sto podrzavate.Ja se stidim sto sam trener u ovakvoj zemlji i u ovakvom savezu
Re
Realno se ovo ne moze zavrsiti ukoliko mediji ne izveštavaju objektivno, pq evo zasto zurnal ne uputi pismo savezu po ovom pitanju, šta su predviđene sankcije, kad ce biti odluka. Nis u subotu igra, hoce li ovaj divljak biti na klupi ili ne.....napraviti pritisak , odbojka ovo ne zasluzuje j ovakvima nije mesto u sportu. Decko treba da ga tuzi i naplati sve
Odbojkas
Ovo je potez za svaku osudu!Jedino tuznije od ovog dogadjaja je sto pojedini traze opravdanje za ovaj postupak.Nasilje je u Srbiji postalo prihvatljivo.Bruka za Savez,ali od kada je ova SNS garnitura u Savezu sve je ovo normalno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.