Почетна / Одбојка / Широм планете

ЕКСКЛУЗИВНО: Никола Грбић у Перуђи!

Српски стручњак потврдио одлазак у табор вицешампиона Италије
ФОТО: ЦЕВ

Од финала Лиге шампиона 1. маја све време се спекулисало да ће српски стручњак Никола Грбић, који је са пољском Заксом освојио историјску круну у најјачем клупском такмичењу, преузети кормило италијанске Перуђе.

И све је остало на тој причи, а од званичника из оба клуба, нико се није оглашавао. И сам Никола је замолио да се сачека са том информацијом.

А јуче је стигла званична потврда и то од Николе Грбића. Ексклузивно за Спортски журнал, изјавио је:

- Задовољан одлазим из Пољске. Да, прихватио сам понуду Перуђе, која је била заинтересована за мене још рецимо од тренутка када је мој тадашњи тим Закса побелила Лубе у Лиги шампиона. Али апсолутно нисам хтео ни да преговарам док не завршим посао. То није мој манир. Хвала свим људима, посебно Себастијану Швидерском, који је разумео моју и спортску и приватну ситуацију. Сада ме у Перуђи очекује велики посао, не један, напад на све трофеје -  апострофирао је Грбић, који ће у наредним данима и званично бити промовисан у клубу у коме је већ био диригент такмичарске 2014/15.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MArkoUSA
Provereno, stize Djaneli. 100%
007
... Već nikad. Ili nikad ne reci nikad. Možda dovede njegovog ljubimca Perića kog je 2015 još zvao da debituje za reprezentaciju sa 16 g a sad sa 22 je postao vrhunski primač il korektor po potrebi 207cm visoki najbolji igrač Vojvodine i lige koji ide negde... Peruđa možda
008
Jos samo da ti malo potpomognes sponzorstvom i stize Peric u Perudju.
Eric
Bas mi je drago zbog Nikole, sve cestitke najiskrenije. Sad da vidimo koga ce dovesti od nasih igraca, bice bas zanimljivo...
To je sasvim normalna stvar
Zasto bi moralo da ima Srba? Covek pravi ekipu po svojim kriterijumima, ne igraju samo Srbi odbojku.
Nedovoljno kvalitetni...???
Nedovoljno kvalitetni, a prvaci Evrope bez poraza...
Прикажи још одговора
Mik
I Djaneli iz Trentina dolazi u Perudju, tako da pravi se ekipa za sve trofeje ...
Pierre
Glasine samo, za sad...Travica ostaje sigurno, a blizu potpisa je Falaschi, to su vec dva dizaca za sledecu sezonu.
★★★★★
Logično. Posle dolaska Andersona, morao je i Grbić
Ehhh
Ljubav je to.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.