Почетна / Одбојка / Репрезентација

Слободан Ковач: Нема оправдања, сада морамо тежим путем

Селектор Србије Слободан Ковач рекао је да не жели правдање после пораза од Француске и да екипа мора да схвати да мора да игра најбоље што може у осталим утакмицама
ФОТО: ЦЕВ

"Није нажалост било потребне енергије, недостајало је много тога у игри. Нећемо да се правдамо, да причамо нешто. Били смо лоши, они бољи. Сада морамо да идемо тежим путем, али је прва утакмица, има још много да се игра. Пораз као пораз није проблем, већ начин на који је дошао. Морамо да схватимо да морамо да играмо најбољу одбојку јер смо таргет свима због тога што смо европски прваци и не праштају нам грешке", рекао је Ковач после утакмице.

Србија је изгубила од Француске са 3:0 у сетовима на почетку квалификационог турнира за Олимпијске игре.

"Када смо водили пет поена разлике, изгледало је као да Французи играју боље од нас. Њихов коректор је играо сјајно. Нисмо имали решења за њега у блоку", казао је Ковач.

Србији следе две утакмице, против Холандије и Бугарске, и потребне су јој победе ако жели у полуфинале квалификационог турнира.

"Трудићемо се да победимо друге две утакмице да Французи можда не би играли неке игрице на крају јер им ова победа то дозвољава. Није први пут да смо у тешкој ситуацији. Пробаћемо да се још боље боримо", истакао је Слободан Ковач.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ti
Boba nema pojma videce se kasnije ili pre..
2020 gidina OI
A delegati i turoperater OSS rezervisali BUS za Tokio, unapred. Sada ce morati da ga otkazu.
Srna
U pravu si. Evo videsmo brzo. Nista od odlaska na OI. Rece covek; sad ja biram!? I eto ti. Izabrao si!
Прикажи још одговора
Balkanac
A bio je Bog kad je osvojio titulu posle mesec dana rada sa ekipom. Ajde manite se pljuvanja pustite coveka da radi. Kamo srece da imamo coveka koji ce biti uz ekipu makar vise od 4-5 sezona.
Ehhh
Izvini , sta pricas ti, pa Atanasijevic je i tada bi prvi korektor. Sta ce biti sa ovim vodjom pravim ako se ne kvalifikuju, onda ce biti prica, nismo imali srece, loši termini utakmica, malo vremena za pripremu itd itd....a vodja je sam rekao, "sad ja biram"....
Eh
Petric nije ni igrao kod Nikole. U tome i jeste problem. Atanasijevic nije bio prvi korektor. Nije se znalo ko je startna postava, a ko zamena. Najvaznije Jovovic nije ovako igrao. Nikola je na prve kvalifikacije posao sa Jovovicem i novi klinac, koji prvi put igra u reprezentaciji. Sve je bilo konfuzno i bezidejno. Sada, gledas ovu reprezentaciju i zalis sto su tada izgubili, sto su tako lako prokockali sansu. Samo da su tada imali pravog vodju, ovo danas ne bi gledali...
Прикажи још одговора
Evo resenja....
Izvedi Atanasijevica i Kovacevica!!!
Bobo
Pakuj kofere , to je najpametnije i pravac Poland, mani se ti repke.
Bob
Ovima ni Rezende ne bi pomogao!
Boba
Ocu ali ako ti Dzordan budes novi selektor!
Trener
nista nije kriv ! Igraci su krivi ! Njima ne igra pola reprezentacije a i nama vise od pola ..pitajte trenera koliko mu treba primac sto je povredjen i nije mogao da krene ...
OI
A koji je to primac
OI
Pa ko se povredio..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.