Почетна / Одбојка / Репрезентација

Ковач одредио списак играча за турнир у Берлину

Селектор Србије Слободан Ковач саопштио је списак играча на које рацуна на квалификационом олимпијском туирниру у Берлину
ФОТО: ЕПА/Јоан Валат

Актуелни прваци Европе у петак путују за главни град Немачке, где ће 5. од 10. јануара играти на турниру Европских квалификација за ОИ 2020.

На списку су техничари: Никола Јововић и Михајло Митић, коректори: Александар Атанасијевић, Дражен Лубурић и Божидар Вучићевић, либера: Невен Мајсторовић и Никола Пековић, блокери: Срећко Лисинац, Марко Подрашчанин и Петар Крсмановић, примачи: Немања Петрић, Урош Ковачевић, Марко Ивовић и Михајло Станковић.

Одбојкаши Србије први меч у групи Б одиграће у дворани „Макс Шмелинг” у недељу, 5. јануара против Француске од 13.30 сати.

У понедељак, 6. јануара ривал ће им бити Холандија (14 сати), а после слободног дана, Србија ће трећи меч одиграти у среду, 8. јануара против Бугарске од 14.30.

У групи А играће Немачка, Словенија, Белгија и Чешка, а само победник турнира избориће визу за ОИ у Токију.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Koo?
Na linku ispod, pod rednim brojem 10, nalazi se klub igraca... Nadam se da reprezentacija nece sa njim doci do istog mesta. Sportski pozdrav! https://www.rezultati.com/tablica/hKSl12M9/Y3LcQ799/#table;overall
007
Srećno Bobi i momcima a eto i mi koji malo bolje poznajemo ovaj prelepi sport smo pogodili sa Vučićevićem ai Stankovićem jer Mihajlo je sa Urošem iNikolom, Luburićem juniorski prvak SVETA 2011 i jedan od najzaslužnijih što je VOJVODINA osvojila ČELENDŽ KUP 2015 a sad je najbolji igrač francuskog Monpeljea ,Mitić je iskusan a Boža je 2 u 1 i korektor i bloker nešto kao Muserski tako dai imamo i još jednog vrhunskog servera,smečera i blokera po potrebi.Napred ČETO PLAVA ZA TOKIO VAM HVALA.
Lugi
Pozdravljam povratak Mitica u reprezentaciju. Svojevremeno je tzv. bog srpske odbojke zarad licnog interesa obrisao ovog momka. Pokusao je i njegovog oca, svojevremeno legendu nase odbojke, da ukloni iz ovog sporta. Voleo bih da neko bolje obavesten od mene progovori o nepravdi koja je naneta Mihajlu Miticu, kako se to ne bi vise dogadjalo drugima i kako bi neki ljidi bili smesteni tamo gde im je mesto.
Врло просто
Запело је око обештећења када је Михајло напуштао Звезду и морао да потпише да нема потраживања од ОК ЦЗ иако су му дуговали. Такав модел виђен много пута када је у питању ОК ЦЗ. Ко ми не верује нека пита Бојану Живковић.
Mesar
Dzooki ne vredi, nema mog Andrije na spisku njanjanja
Slobodane
Gde je Vuk Todorovic?
@evo
Iza tebe sam.
Evo
Trenira,malo blok i odbranu vezba Gde si ti?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.