Почетна / Одбојка / Репрезентација

Атанасијевић: Одиграли смо као екипа, то је нам је Боба усадио

Србија је у финалу Европског првенства у Паризу победила Словенију 3:1
ФОТО: cev.eu

Одбојкашки репрезентативац Србије Александар Атанасијевић рекао је вечерас да је његова екипа заслужено освојила титулу првака Европе и истакао да им је селектор Слободан Ковач „усадио” да морају да играју као тим и да гину једни за друге.

- Нисмо могли да се надамо освајању Европског првенства после лоших квалификација за Олимпијске игре. Одиграли смо као екипа, то је оно што нам је Боба усадио, да морамо да гинемо једни за друге јер само тако можемо да добијемо. То смо и урадили, од првог до последњег поена смо играли сви заједно. Заслужили смо ову титулу - рекао је Атанасијевић.

Одбојкашка репрезентација Србије освојила је трећу титулу првака Европе пошто је вечерас у Паризу у финалу Европског првенства победила Словенију са 3:1 (19:25, 25:16, 25:18, 25:20).

Да је Србија заслужено освојила титулу првака Европе истакао је и Срећко Лисинац.

- У први сет смо ушли нервозно, несигурно. Имали смо контре, али их нисмо искористили. Они су ношени навијачима успели да се одвоје у том првом сету... Али, после тога је све дошло на своје. Одиграли смо онако како знамо, контролисали смо меч и заслужено славили - рекао је Лисинац.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bravo sampione
Onaj prethodni koji ne zasluzuje ni ime da mu se pomene - to nije umeo da uradi.
ACM
Što se trenerskog znanja tiče Boba je nivo ili dva iznad Nikole, ali ne treba omalovažavati Grbića! Omanuo je u borbama za OI, ali 3. u Evropi i 4. na svetu je sasvim dobar rezultat, dok smo svetsku ligu osvojili zahvaljujući tome što su se drugi pripremali za OI u Riu na kojima mi nismo učestvovali.
sasa
Sramota je ovo sto si napisao...
Прикажи још одговора
nena
Vi ste bogovi. Uživanje je bilo gledati Vas.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.