Почетна / Одбојка / Репрезентација

Ковач: Када ме је супруга питала када ћемо на одмор, рекао сам да не знам, јер ћу морати да идем на пријем

Ковач је српски тим преузе пре нешто више од месец дана и успео је да га одведе на кров Европе
ФОТО: cev.eu

Селектор одбојкшке репрезентације Слободан Ковач, после освајнаје европског злата, рекао је да је веровао у овај тим и да он лично није направио никакво чудо.

- Када ме је супруга питала када ћемо на одмор када се вратим са ЕП, рекао сам да не знам, јер ћу морати да идем на пријем. Веровао сам у ову екипу. Било је свега, много тога у вези са сампоуздањем, али прва и основна ствар, оно што сам рекао када сам дошао да будем селектор Србије, јесте да ми имамо сјајну екипу. Ово су феноменални играчи. То можемо да закључимо по томе где они играју и колико су цењени”, рекао је Ковач у изјави за РТС.

Ковач је српски тим преузе пре нешто више од месец дана и успео је да га одведе на кров Европе.

- Нисам ја направио чудо, него сам организопвао врхунске играче да покажу оно што знају. Они су то феноменално одрадили. Видели смо и вечерас. Диспциплина, стрпљење, једна феноменалана игра где нисмо дозволи Словенцима да се размахну, осим првог сета. Овај резултат је феноменалан. Немам шта да кажем…

Дочек за одбојкаше испред Скупштине града биће организован сутра у 20 сати.

- Када кажу да је био врућ кромпир... Знам, био је врућ кромпир из разлога што ја тренингом покушавм да направим резултат. Сада је морало много више причом и сва срећа да је требало мало да постигнемо резултат. Сад је све прошло, нека играчи уживају - закључио је Ковач.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Smesno
je da onaj decko drugi dizac ni kriv ni duzan osvoji medalju, 40000€ i drzavnu penziju :) :) :)
Lepo
sto je fin decko. Ali ga to ne preporucuje da bude u reprezentaciji. Talenat je osrednji obzirom da nije visok, nema skok, servis, blok, odbranu. Dizanje mu nije neko extraordinarno pa da pokazuje naznake da ce biti vrhunski u klasi tih nizih dizaca kao Tonjuti, Bruno, Deceko idr. Mnogo mnogo mu fali. Tu je da ga upisu da ima nastup za reprezentaciju pa da ga Vosa proda, a posle ce kao Burga i njemu slicnima koji su tu prodefilovali. Zato je samo igrom slucaja i izborom sireg spiska Grbica i dr. osvojio medalju i ostalo pride sto ide.
Ptičica
Možda ih i ima. Samo, nije realno da se nipodaštava dečko koji se skroz korektno ponaša otkad ga znam i dokazuje svojim talentom. Nemam ama baš nikakav motiv da ga veličam i hvalim. Elem, ko je bolji, nadam se i igraće za reprezentaciju. Niste valjda očekivali da Vuk skače i dominira i ističe se pored onakvih igračkih veličina na EP. Ponašao se sasvim prikladno. Toliko. Cvrk.
Прикажи још одговора
SrbIN
Da li neko i dalje zali za prethodnim selektorom? Nedostaje li njegova arogantnost i egoizam? Slobodan Kovac je pokazao sta znaci timski duh i biti deo kolektiva u pravom smislu.
Aa
I ti isto
Ima
Ogromne zasluge, konacno je otisao. Mogao je i ranije, ali dobro je i ovako.
Прикажи још одговора
nena
Hvala Vam za zlato koje donose igrači pod Vašom palicom iostalim članovima stručnog štaba.
Karmina burana
Bravo majstori,obradovali ste celu naciju
Ana
TAKO JE ,BRAVOOOO
Da........
M A E S T R A L N O O O

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.