Почетна / Одбојка / Репрезентација

Пораз за крај, одбојкашице Србије девете на Светском купу

Ана Бјелица освојила је 19, Мина Поповић 15, а Јелена Благојевић 10 поена. Србија је турнир завршила са скором 4-7
ФОТО: ФИВБ

Подмлађена женска одбојкашка репрезентација Србије завршила је учешће на Светском купу на деветом месту, пошто је у последњој утакмици изгубила од Доминиканске Републике 3:1 (25:21, 25:22, 22:25, 25:17).

 

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoki
Tim treba kapitena sa autoritetom i korektora sa harizmom
veteranodbojke
Sustigao je umor igracice posle velikog broja utakmica. Efekti ucesca na ovom takmicenju mogli su biti mnogo veci da ih je vodio neki strucniji trener i da je bolji pedagog i psiholog od ovog Vladisavljeva. Sada mi je jasnije zasto poslednjih godina nema uspeha zenska ekipa Zvezde.
posmatrac
sta mislite o izboru igracica, obzirom da se veteranodbojke.
THE COMSAT ANGELS
Moram da se oglasim jel ovdje nešto debelo smrdi.Izgubiti toliko utakmica je sramota ,a svjetske i evropske prvakinje smo .Nema veze što nisu igrale najbolje ali ovdje je okosnica reprezentacije.Trener ili nema iskustva ili nezna ništa.Morali smo imati minimum 2-3 pobjede više.Zašto niste poveli Rašićku,Maleševićku,Stevanovićku jer nisu igrale EP ili one više ne žele da igraju.U životu i ne rade drugo jer ne kuvaju i ne pospremaju kuće zato je smiješno i kazati da odmorimo najbolje.Imalo je još igračica koje su mogle pomoći u ovom trenutku.Đe je Ana Antonijević ?Ovo je sramotni krah reprezentacije koja je Svjetski i Evropski prvak.Igramo se sa obrazom.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.