Почетна / Одбојка / Репрезентација

Слободан Ковач: Моћно звучи први тренер репрезентације Србије

Слободан Ковач је заменио Николу Грбића после неуспеха у интерконтинеталним квалификацијама за Олимпијске игре. Следи Европско првенство
ФОТО: В. Марковић

Нови селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Слободан Ковач рекао је данас да има велику обавезу да са тим тимом проба да оствари добре резултате.

- Моћно звучи када се каже први тренер репрезентације Србије. Ова репрезентација има историју, а ја сам њен мали део. Имам велику обавезу да направим добре резултате као што су то радили моји претходници. Неће бити лако, али постоји велики квалитет, жеља и воља за доказивањем - рекао је Ковач по преузимању места селектора.

Слободан Ковач је заменио Николу Грбића после неуспеха у интерконтинеталним квалификацијама за Олимпијске игре.

Следи Европско првенство.

- Спремамо се максимално да што боље одиграмо ово Европско првенство. Време је кратко, али не можемо да кажемо да га нема. Неће бити лако. Са неким играчима сам радио, са некима се упознајем. Језик ће бити највећи проблем јер сваки тренер има свој начин комуницирања, па тако и ја. Радићемо на свему томе - казао је Ковач.

Србија ће бити у групи са Немачком, Словачком, Шпанијом, Белгијом и Аустријом.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tomica KG
Kako su ti uvalili vruc krompir do Januara, a ti naivan. Od Januara 2019 Gajic na mestu trenera, da se smanji steta koja se cini odbojci
Moj Tomice,
Moja kito cveca. .....
Marko Pavlović
Jeste.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.