Почетна / Одбојка / Репрезентација

Гајић: Бобин ентузијазам најбитнији

„Слободан Ковач је дугогодишњи тренер, искусан… С обзиром на ситуацију коју нико није желео, он је био најбоље решење“
ФОТО: В. Марковић

О одлуци да Слободан Ковач преузме сениоре, први човек Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић је за Журнал рекао:

– Боба је дугогодишњи тренер, искусан… С обзиром на ситуацију коју нико није желео, он је био најбоље решење.

Председник ОСС је оптимиста по питању рада новог селектора.

Најбитније је да је Ковач у ово ушао са великим ентузијазмом.

Сарадња је уговором ограничена олимпијским квалификационим турниром.

Ковач је поштено рекао: хајде да видимо како ће ово да иде, па да поново причамо ако треба – нагласио је Гајић.

Слободан Ковач и Зоран Гајић су успешно сарађивали у најславнијем периоду наше репрезентативне одбојке, почевши од 1995. године и чувене бронзе са Европског првенства у Атини када је започет низ освајања медаља.

Круна је била златна медаља на Олимпијским играма у Сиднеју 2000. године.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Вратите Бору
па да наша Звезда буде опет првак света!!!
Ne razumem
Sta se pod entuzijazmom podrazumeva??? Vidim da ste mu prosledili da potpise Menadzerski spisak...... interesuje me....... da li je morao....... Da preuzme i VRHUNSKI strucni stab???? Hehehe...... u tom slucaju..... dometi su ENORMNI..... Pomozite coveku, PUSTITE GA DA SAM RADI.
Vidi pa
. Zar nije dovoljno sto su Grbicu dosli glave...... Pa oni su prvu postavu pripremali u Beogradu (Maj, Juni i Juli)....... za Bari. Mislis da su to dobro odradili? Sto se tice odabira igraca od 19 ....... sramotno je poturiti ga Bobi. Majstorovic je u formi a za ostalo ti verovatno bolje znas???
Pa
ko ti smeta u strucnom stabu? Spisak je los i sta je tu je...mada je mogao da napravi bolji izbor i sa tog spiska... U ovi 19 ima mnogo spornih igraca od tehnicara, srednjaka, primaca.. Pa i jedan libero je povredjen i nije u formi vec 3 meseca....
Momir
To sto su uspesno saradjivali pre 25 godina ne mora da znaci da ce opet. Neka svako radi svoj posao i nece biti problema... Boba do sada uspesno, Gajic (do sada) kilavo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.