Почетна / Одбојка / Репрезентација

Грбић: Мало је боље него јуче

Одбојкашка репрезентација Србије изгубила је 1:3 од Француске и тако забележила и други пораз у Лиги нација
ФОТО: volleyball.world

Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је да је његова екипа у данашњем поразу од Француске била боља него дан раније против Јапана.

- Мало је боље него јуче... Не могу да кажем да је било више жеље, јер је била превелика жеља. Било је добрих поена. Момци са клупе су дали свој допринос, трудили су се да помере ствар и успели су у томе. Задовољан сам малим помаком. Играли смо боље и надам се да ће тај тренд да се настави - рекао је Грбић после утакмице у Новом Саду.

Одбојкашка репрезентација Србије изгубила је 1:3 од Француске и тако забележила и други пораз у Лиги нација.

- Не треба заборавити да су Французи, Јапанци и Руси у уиграном састави јер доста година играју у репрезентацији и добро се познају. Имају уиграност много већу него ми. Јер, ми играмо у постави која никада није играла заједно. Тешко је укомпоновати се и наћи уиграност, за то треба време. Полако иде ка боље, то треба да препознамо - казао је Грбић.

Репрезентативац Србије Александар Околић рекао је да је његов тим још у грчу.

- Још смо у грчу. Нови су играчи, жељни доказивања. Показује се нервоза. Ове две утакмице су веома различите. Показали смо сада мало више енергије и жеље. Нови момци су показали више мотивације. Изгубили смо две утакмице, а трећу нећемо тако лако дозволити - рекао је Околић.

Његов саиграч Лазар Ћировић казао је да очекује много бољу Србију у будућности.

- Наша воља је била велика, као и јуче, али смо били стегнути и уплашени јер још немамо довољно искуства. Успели смо донекле то да превазиђемо, били смо много слободнији и бољи. Имали смо и добру шансу да победимо, мало је недостајало, једна или две грешке које су нас спречиле у томе. Очекујем да будемо још бољи, ако тако буде овај састав ће успети у будућности да направи велике ствари - казао је Чировић.

Србија ће наредну утакмицу играти сутра од 19.00 против Русије, такође у Новом Саду.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volej
Ne trabunjaj i odlazi
?!?x
Ovaj Grbic se ruga celoj naciji ili se u najboljem slucaju ludo zabavlja...
Djapa
Mislim da mnogim igracima tu nije mesto. Ima mnogo boljih primaca od ovih koji su trenutno ovde. Npr M. Stanković, Mijailovic pa mozda i Cupkovic. Mozda i srednjaci Ako su se nekad gurali Zvezdini igraci, sad se guraju Vosini.... A zasto?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.