Почетна / Одбојка / Репрезентација

Зоран Терзић саопштио шири списак за Лигу нација

Актуелни светски првак репрезентација Србије у првом колу првог викенда играће 21. маја у дворани "Александар Николић" против Холандије. Дан касније Србија игра са селекцијом Кореје, док ће 23. маја играти против Турске
ФОТО: БЕТА/АП

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић саопштио је данас шири списак од 32 играчице за Лигу нација.

Како је саопштио Одбојкашки савез, на списку су техничари: Маја Огњеновић, Слађана Мирковић, Александра Ћировић, Мила Ђорђевић и Емилија Антанасијевић.

Коректори: Ана Бјелица, Тијана Бошковић, Сара Лозо, Милица Кубура и Сара Царић.

Либера: Силвија Поповић, Теодора Пушић, Марија Поповић, Александра Тадић и Бојана Гочанин.

Блокери: Милена Рашић, Стефана Вељковић, Јована Стевановић, Маја Алексић, Мина Поповић, Маја Савић, Јована Коцић и Сара Вучићевић.

Примачи: Бранкица Михајловић, Јелена Благојевић, Бјанка Буша, Бојана Миленковић, Катарина Лазовић, Катарина Јовић, Милица Тасић, Мина Мијатовић и Ана Пејичић.

Актуелни светски првак репрезентација Србије у првом колу првог викенда играће 21. маја у дворани "Александар Николић" против Холандије. Дан касније Србија игра са селекцијом Кореје, док ће 23. маја играти против Турске.

Други викенд ће се одиграти од 28. до 30. маја, а Србија ће играти у 5. групи у Италији, а поред домаћина ривали ће јој бити САД и Доминиканска Република.

У 12. групи трећег викенда од 4. до 6. јуна, Србија ће гостовати у Белгији и играће против домаћина, Русије и Пољске.

Четврти викенд је на програму од 11. до 13. јуна, а сениорке Србије ће играти у 15. групи, у Јапану, са домаћином, Бразилом и Тајландом.

Последњи, пети викенд ће се одгирати од 18. до 20. јуна, а Србија ће играти у 18. групи у Кини. Осим Кине, ривали Србији биће Немачка и Бугарска.

Финални турнир одиграће се од 3. до 7. јула у Нанђингу у Кини.

Осим Кине, на Финалном турниру ће наступити и пет најуспешнијих селекција са укупне табеле после 15 одиграних утакмица.

Коментари50
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PRAVI SI TUTUBAN...
koji nije skapirao fabulu radnje kroz ove komentare!Posto si ti strucniji od svih,gde si video Terzicev potpis?Sigurno je Vladisavljevu,koji je jedan od kreatora ovog spiska,ostavio svoj pecat sa faksimilom!!!Svi, koji su iole bar malo u zenskoj odbojci,znaju da je ovo nezapamceno degradiranje i bezobrazluk te iste odbojke!
JOVANA 2
Nije valjda da Vladisavljem ima pečat....Pogubio sva filanal, i kako beše u Pančevu ????
tutuban
Ovo postoji samo u Srbiji. Svi vi koji komentarišete spisak znate bolje od ljudi iz struke ko zaslužuje da bude na spisku, a ko ne!? Sramota i blam. Čovek se potpiše ispod spiska i odgovara za to. Prvak Evrope, prvak Sveta, drugi na OI i on ne zna, a vi znate!!!
Jovana 2
Zasto nema u reprezentaciji tj na sirim spiskovima Ljilje Ranković ?????
Selektoru
svaka čast, ali samo slep čovek ne vidi da on nije sastavljao spisak ispod 16 mesta. Niti on poznaje ta imena, jer ne mogu da kažem da su igračice, niti one zaslužuju poziv. "Ko je lud a ko je zbunjen tu"
Snesno
Cekaj
odbojkas
Citam komentare i mogu Vam reci da su presmesni. Ko ste vi da komentarisete spisak trenera koji je Evropski,Svetski prvak i Vicesampion olimpijskih igara? Ostavite se glupih komentara i ostavite ljude da rade svoj posao. Ima ko da brine o radu selektora a to sigurno niste vi!
Lala
Neka si mu rekao...
Amater
Niko ne komentarise Terzicevu ekipu, vec opravdano, siri spisak koji je tregi komican. Glupo je da i ti kao bajni odbojkas, stitis nazovi pomocnike i prihvatas zamenu teza.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.