Почетна / Одбојка / Репрезентација

Србија против Француза за крај поста - Грбић: Победа води даље!

Уткамица између Србије и Француске игра се сутра од 16 сати
ФОТО: ФИВБ
Одбојкашка репрезентација Србије сутра утакмицом против Француске у Варни започиње другу фазу Светског првенства које се одржава у Италији и Бугарској.
 
Тим Николе Грбића пренео је 12 бодова и скор 4-1 из Барија у Варну, где ће му ривали после Француске бити још Аргентина и Пољска у борби за место међу шест најбољих.
 
- Сваки бод и победа су изузетно важни, а не меримо се само са нашом групом, већ и осталим селекцијама. Противници су све тежи, добро смо се показали, подижемо форму и надам се да ће се права игра наставити - рекао је Грбић.
 
Он је подсетио да Французи не леже његовој селекцији последњих година, али да верује да ће се испративити скор.
 
- Овог лета смо два пута играли против њих и то егал. Нису тако убедљиви као током Лиге нација и прошле године… Ипак, када дођу овакве утакмице очекујем да ће одиграти најбољу одбојку. Победа над Француском приближава нас пласману у следећи круг.
 
Одбојкаш Марко Подрашчанин додаје да податак од седам година без тријумфа над Француском у званичним мечевима не сме никога да оптерети.
 
- Пријатељске утакмице смо јако добро играли, једну смо победили, а једну изгубили тесно. Одиграли смо добро први део турнира, а сваким мечом играмо све боље. Верујем да ћемо бити прави против Француске.
 
Његов саиграч Марко Ивовић истиче да је постојао и психолошки проблем против Француске.
 
- Сада смо се подигли морално и самопоуздање, то ће нам значити јер имамо негативан скор са Французима. Надам се да ћемо показати добру игру у Варни и отићи у наредну рунду - закључио је Ивовић.
 
Најбоље четири репрезентације из исто толико група иде у трећу фазу, уз још две другопласиране са највише бодова.
 
Уткамица између Србије и Француске игра се сутра од 16 сати.
Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GGB
Srećno momci, idemo do kraja!
007
za petlove kao i za baćuške samo znanje i vic za pobedu i TITULU koja fali u vitrini ODBOJKAŠKOG BLAGA

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.