Почетна / Одбојка / Репрезентација

Додик: Србија је једина репрезентација народа Српске!

Милорад Додик, председник Републике Српске примио у Бањалуци делегације женских селекција Србије и Бугарске, као и челнике федерација
ФОТО: ОС РС

Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да народ у Српској има само једну репрезентацију у спорту, а то је репрезентација Србије.

Он је то истакао на пријему, којег је организовао за женску одбојкашку репрезентацију Србије, пред пријатељску утакмицу олимпијских вицешампионки и селекције Бугарске, која је одиграна синоћ у Бањалуци.

Додик је одбојкашицама пожелео много успеха, те да што дуже остану на врхунском нивоу, како би поново обрадовале овдашње људе, који њихове успехе редовно прослављају и поздрављају излазећи масовно на улице многих општина и градова Српске.

Председник Републике Српске је рекао да гаји посебну љубав према спортским и одбојкашким успесима Србије, наводећи да је долазак репрезентативки у Бањалуку за овдашњи народ велики празник, те је захвалио Одбојкашком савезу Србије, што је одлучио да се репрезентативке припремају и одигравају мечеве у Српској.

– Желим вам угодан боравак у Српској и да из Бањалуке понесете најлепше успомене – поручио је Додик одбојкашицама Србије, али и стручном штабу и репрезентативкама Бугарске.

Министар омладине и спорта Србије, Вања Удовичић, захвалио је на пријему, рекавши да се у Српској и Бањалуци осећа као код куће.

– Ова утакмица је доказ великог пријатељства и поштовања када је реч о спортској сарадњи Српске и Србије. Хвала на пријему, гостопримству и могућности да обрадујемо грађане Српске и Србије одигравањем овог контролног меча – рекао је Удовичић.

Министар породице, омладине и спорта РС, Јасмина Давидовић, рекла је да је председник Српске човек спорта и да подржава спорт, на чему раде и Влада Српске и ресорна министарства.

Председник ОСС Зоран Гајић, захвалио је на гостопримству изразивши задовољство што се меч игра у Бањалуци и Српској. Осим одбојкашица Србије и Бугарске и њихових тренера, пријему су присуствовали помоћник министра за спорт Драган Јаћимовић, који је председник Организационог одбора меча Србија – Бугарска, представници ОС Републике Српске, али и прослављени српски одбојкаш, сада потпредседник ОСС, Иван Миљковић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Бари
СРБИЈА+Р.СРПСКА=ЈЕДАН НАРОД ЈЕДНА ДРЖАВА,АКО БОГ ДА А ДАЋЕ КАД ТАД!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.