Почетна / Одбојка / Репрезентација

Србијa са 3:0 победила Бугарску у Бањалуци пред око 3.000 гледалаца

Пријатељски меч послужио је екипама као припрема за Светско првенство
ФОТО: ossrb.org

Србија – Бугарска 3:0 (25:20, 25:19, 25:13)

Бања Лука - Дворана: Борик. Гледалаца: 3.000. Судије: Синиша Овука, Славиша Кузмановић. Трајање меча: 72 минута.

СРБИЈА: Михајловић 14, Огњеновић 4, Стевановић 7, Рашић 11, Бошковић 15, Миленковић 4, Поповић (либеро), Буша 1, Живковић, Бјелица, Мирковић, Лазовић, Малагурски, Малешевић, Алексић, Пушић. Селектор: Александар Владисављев.

БУГАРСКА: Г. Димитрова 9, Н. Димитрова 10, Китипова, Русева 7, Каракашева 2, Чаушева 2, Ж. Тодорова (либеро), Григорова, Баракова, Крастева, М. Тодорова, Монова,  Петрова, Паскова. Селектор: Иван Петков.

 

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је Бугарску са 3:0 (25:29, 25:19, 25:13) у пријатељској утакмици у бањалучкој дворани Борик.

Одбојкашице Србије су пред око 3.000 гледалаца у Борику до тријумфа дошле после 72 минута игре. Пријатељски меч послужио је екипама као припрема за Светско првенство.

Пре почетка утакмице минутом ћутања одата је последња почаст светској боксерској легенди Маријану Бенешу који је данас сахрањен у Бањалуци.

Између осталих, меч у Борику присуствовали су председница Владе Србије Ана Брнабић, председница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић, министри омладине и спорта Вања Удовичић, односно Јасмина Давидовић, као и председник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић и његов први заменик Иван Миљковић.

Одбојкашице Србије на Светском првенству играће у Групи Д против Бразила, Доминиканске Републике, Порторика, Казахстана и Кеније у јапанском Хамамацуу, док ће Бугарке играти у Групи Б у Сапороу против Кине, Италије, Турске, Кубе и Канаде.

Светско првенство играће се од 29. септембра до 20. октобра у Јапану.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nase devojke...
Sa premijerom...
Mile
Iako Borik ima kapacitet 2500 novih fotelja za sedenje sa naslonjacima bilo je i 3500 ljudi...tj. Borik je mali da primi sve koji vole Srbiju
Ijaaaaooooo!
Vuk međ' ovčicama!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.