Почетна / Одбојка / Репрезентација

Грбић објавио списак одбојкаша, оптимиста пред завршни турнир Лиге нација

Србија ће играти у Групи А са Француском и Бразилом, а пласман у полуфинале обезбедиће две првопласиране екипе
ФОТО: Н. Неговановић

Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је данас да је оптимиста пред завршни турнир Лиге нација.

- Много ствари је отворено јер је током целе Лиге нација било веома промењиве форме много репрезентација и нико није имао времена да се припреми и уигра за ову врсту напора. Оптимиста сам пред прва два меча. Амбиције су увек максималне - рекао је Грбић пред пут у Француску.

Селектор је навео да је позвао играче који су практично изнели последња три викенда Лиге нација.

На списку су техничари: Никола Јововић (Измир) и Иван Костић (Стеауа).

Коректори: Александар Атанасијевић (Перуђа) и Дражен Лубурић (Зенит).

Либера: Никола Росић (Крајова) и Невен Мајсторовић (Галаци).

Блокери: Марко Подрашчанин (Перуђа), Срећко Лисинац (Белхатов), Петар Крсмановић (Сургут) и Александар Околић (Берлин).

Примачи: Марко Ивовић (Таубате), Урош Ковачевић (Трентино), Милан Катић (Белхатов) и Никола Мијаиловић (Шомон).

Србија ће играти у Групи А са Француском и Бразилом, а пласман у полуфинале обезбедиће две првопласиране екипе.

Српски тим је слободан у првом колу, а прву утакмицу играће у среду са Бразилом, док ће се дан касније састати са Француском.

Екипа ће у Лил отпутовати у недељу.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nazalost
propustena je sansa da se u seniorsku reprezentaciju u ovom takmicenju uvedu neki mladi igraci da sticu iskustvo, koji bi za par godina bili nosioci igre, a pozvani su i igraju u reprezentaciji novi igraci koji su na zalasku karijere. Mnoge druge reprezentacije su to uspesno uradile i kod njih su se videli neki mladi igrači i neke nove snage. Kod nas su mladji igraci, a koji su na spisak stavljeni jedva i videli Nikolu Grbica, o drugome nema ni sta da se kaze. Generalno nam je rad i program sa mladjim selekcijama i igracima los, kao i izbor trenera koji vec 3-4 godine lose i bez uspeha vode i selektiraju kadete i juniore,... Sto se dalo videti i na tokom proslih godina a i na ovogodisnjim kvalifikacijama za evropska i svetska prvenstva.
Perspektivnih
Mladih igraca ima,ali se ne radi dovoljno sa njima.
bbbbb
Pa kad vide što nešto ne urade po tom pitanju. Čovek napisao činjenice, a svi se ostrvili na njega. Evo ja sam samo navijač i pratim odbojku kroz medije. Muške mladje kategorije su u katastrofalnom stanju. Molim i ostale ljubitelje odbojke da napišu pa čak i demantuju ovu moju tvrdnju spiskom perspektivnih igrača ali ne starijih od 17-18 godina. Pozdrav svi m dobronamernim ljubiteljima odbojke.
Прикажи још одговора
Ja!
A VILIMANOVIĆ???????
007
ne pratim ino transfere ..znaš ti o čemu pričam
007
pa valjda je Kostić novi član Vojvodine..jel moguće da Vam toliko smetamo.....
:-)
teorija zavere 100 %
Volej
Pa i Lisinac je novi clan Trentina, pa to ne pise, svima stoje stari klubovi... al' se ti lozis covece

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.