Почетна / Одбојка / Репрезентација

Српске одбојкашице савладале и Пољску у Лиги нација

Женска одбојкашка репрезентација Србије уписала је други тријумф на Тајланду током другог викенда Лиге нација, пошто је после преокрета победила Пољску 3:1 (20:25, 27:25, 26:24, 25:15)
ФОТО: fivb.com

То је четврта победа Србије у пет утакмица у Лиги нација, која се ове године игра први пут.

Србију је до победе против Пољске водила Бранкица Михајловић са 17 поена, поен мање уписала је Ана Бјелица, док су Јована Стевановић и Бојана Миленковић поентирале по 14 пута.

У пораженом тиму најбоља је била Малвина Смарзек са 18 поена.

Одбојкашице Србије ће сутра, у последњем колу другог викенда, играти против Кине.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Da......
Da bi smo se plasirali u zavrsnicu Lige nacija, moramo da budemo u prvih 5+ Kina, za sta je dovoljno, pobediti autsajdere i po neku ozbiljniju ekipu. Potrebno je odmoriti devojke, od tek zavrsenog napornog prvenstva, povredjene zaleciti, osveziti ih i tempirati im formu za zavrsnicu. Zamislite da sada igramo sa prvom postavom i da se neka od njih povredi??? Nepotrebno je komentarisati devojke koje igraju, jer se od njih trazi da ispune odredjene zadatke i da cesto igraju "atipicno". Racunajte da ce sutra i Srbija i Kina igrati "u rukavicama".
Samo gledalac..
Zahvaljujem..zaista ste bili konstruktivni u pojasnjenju. ..jasno,jasno...ali..sve druge pozicije u selekciji imaju adekvatnu zamenu na klupi..bravo za devojke..narocito ove mladje! Samo hrabro! Ali..zaista je utisak da preveliko je breme na ledjima Tijane Boskovic...ne trazi niko od drugog korektora 30 poena..ali..jedan poen za citav set ?! U svakom slucaju..napred devojke!!!
Samo gledalac
Molim nekog ljubaznog poznavaoca odbojke da pojasni sta nije u redu sa nasom selekcijom...ovakvu odbojku ...pa nismo navikli da gledamo...neke pocetnicke greske?!! Cudno malo...Ana Bjelica....sva usporena..svi drugi elementi diskutabilni?! Utisak je da bi cak i neki korektori nase super lige mnogo bolje odigrali...
???
Mislis na Jovicic mozda? Hahaha
nele
Umor, nisu u formi, nemaju vreme za treninge, to i laik vidi. Odlicno igraju i osvojice LN.
Pitanje
"Uzrok loseg prijema slaba tranzicija" ?!? Sta to znaci? :))
straja
da se nadovezem na POSMATRACA....jos uvek mi nije jasno sta "to"znaci!!
Posmatrac
Mislio sam na slabu i sporu tranziciju iz prijema u napad koja je bila upravo uzrok loseg prijema... To je omogucilo poljakinjama da se sto bolje postave u odbrani a nasim devojkama onemogucilo tecnu igru u napadu...
Posmatrac
Bukvalno, na misice. Los prijem, jos losije dizanje, servis nekako na nivou; uzrok loseg prijem slaba tranzicija...Blok nas je izvukao kao i nezrelost poljakina u presudnim trenucima. Mada, ne verujem da su i nase bile previse motivisane, kao da su vec gledale ka sutrasnjem susretu sa kineskinjama... Mora bolje i verujem da ce stvare doci na mesto kad budemo igrali sa direktnim konkurentkinjama za plasman na F6 u vidu SAD, Koreje, Holandije, Rusije pa i Turske...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.