Почетна / Одбојка / Репрезентација

После Турске и Бразила, одбојкашице Србије "почистиле" и Белгију

Са три победе од по 3:0 у Турској пуленке селектора Зорана Терзића избиле на чело табеле
ФОТО: fivb.com

Србија – Белгија 3:0 (25:18, 25:18, 25:18)

СРБИЈА: Буша, Малагурски 11, Живковић 7, Малешевић 5, Антонијевић, Михајловић 16, Вељковић 11, Пушић (либеро), Бјелица, Стевановић 13, Рашић, Бошковић, Миленковић 3, Благојевић. Селектор: Зоран Терзић.

БЕЛГИЈА: Биебо 2, Ербо 4, Лејс 8, Ван Гестел, Гробелна 6, Албрехт 10, Струмило 8, Јансенс 3, Ван Сас, Ван Де Вијвер, Леменс 2, Гилиамс, Де Тант, Нејт. Селектор: Герт Ванде Брук.

 

За 92 минута игре Србија је одрадила посао са Белгијом, победа 3:0, са три истоветна скора 25:18.

Као и претходних дана против домаћина Турске (3:0) и Бразила (3:0) убедљива игра, ривалке нису биле довољно добро да би иоле припретиле.

Тако је успешно окончан први викенд Гран Прија, а наредног викенда пуленке селектора Терзића у јапанском Сендаију очекују нови окршаји, противници Бразил, Јапан и Тајланд.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bato
! bez Maje i Tijane izgledaju veličanstveno!
Pero
Terzicu respekt. Scepanovicu o d l a z i opet debakl u najavi bicemo 4 mesto uzas.
bgd
Auuuu kakva loša vest za tebe ovo finale! Ima li nesrećnije osobe! Sćepo kralju samo napred! Svi znaju koliko vrediš!
@Pero
Šćepo te opet... Deca će na tvoju veliku žalost sutra igrati finale!!!
eh kad se setim
Terzo cestitam tebi i devojkama!! Samo napred! Kad se samo setim. kad se samo setim borbe i koliko se Jelena Reljin borila da te smeni.
Sett..
Možda je rukovodstvo (predsednik) CEV-a primi pod svoje skute!
Haha 2
Stvarno ne znam kako će srpska odbojka preživeti odlazak takvog "stručnjaka"! :)
Прикажи још одговора
Perica
To devojke, samo napred, svaka cast.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.