Почетна / Одбојка / Репрезентација

Настављене промене у ОСС: Милић председник Скупштине, разрешено девет делегата, постављени нови (ВИДЕО)

Директор одбојкашког клуба Нови Пазар Радослав Милић изабран је за председника Скупштине Одбојкашког савеза Србије (ОСС)
ФОТО: В. Марковић

Милић је на редовној седници Скупштине ОСС једногласно изабран за предсеника тог тела, а на предлог председника ОСС Зорана Гајића.

На предлог Одбојкашког савеза Београда (ОСБ) дужности делегата су разрешени Драгољуб Милошевић, Ана Аврамовић, Зорица Бјелић, Слободан В. Милошевић, Ненад Голијанин, Зоран Козомора, Слободан Г. Милошевић, Душан Кесер и Цвијета Каран са 36 гласова за и једним гласом против.

Након разрешења делегата, Гајић је захвалио дугогодишњем генералном секретару ОСС Слободану Милошевићу за допринос развоју Одбојкашког савеза, као и на помоћи коју и данас пружа.

За делегате ОСБ у Скупштини предложени су Младен Маран, Иго Миљковић, Драган Тадић, Драгослав Вучинић, Славиша Перовић, Никола Ђуричић, Душан Костић, Стеван Жунић и Зоран Митић, што је и прихваћено.

На седници је разматран и усвојен извештај о раду за 2016, затим план рада за 2017, финансијски извештај за 2016, као и план за 2017. годину.

На предлог новог председника Скупштине ОСС Радослава Милића делегати су једногласно усвојили предлог да се у Надзорни одбор изаберу Никола Вуковић као председник и Слободан Ћурчић и Драган Тадић као чланови.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zivojin vracaric
Sve cestitke novom rukovodstvu kao i novoizabranom predsjedniku Skupstine i nadam se novimuspesima na svim nivioima i selekcijama koje smo imali do sada
Boki
Pare od sertifikata ?
referee
Ovakav sled događaja se sigurno ne dopada svima. Međutim, priroda je to na neki način sama uredila. Kako? Jednostavno, kad novi lav dođe u čopor i pobedi starog lava, prvo što uradi (ma koliko to okrutno bilo) on podavi sve mladunce, a zatim posadi svoje seme i svoj gen. Hvala Bogu, ovde niko nikoga nije ubio... A prirodni zakoni ne prestaju da važe ove godine, oni jednostavno traju...
#sudija
Dosta su ti gore pomenuti vedrili i oblacili savezom, vreme je za neke druge, a kako mozes da sudis o nekome ako mu ne das sansu, sve ostalo su pretpostavke! I drugo, prirodno je da kad neko nov dodje na vlast, postavi svoje ljude a ne da ostavi one koji su bili protiv njega, to je politika , tako funkcionise svuda u svetu na svim nivoima.
Судија
Тешко да за Ану Аврамовић (Јокановић), Цвијету Каран (Стакић), Голијанина, Зорана Козомору, Слобу из Обилића, Шеву, Зорицу Бијелић и твог бившег колегу Кесера можеш казати да су младунци. А ако су Стеван Жунић, Игор Миљковић и остали Гајино семе онда му генетика и није баш најбоља.
Волејбич
..удри Брус Ли потепај ги сви!
Radi metla
Bogami temeljno odstranjivanje ostataka prethodne odbojkaške vlasti. I atmosfera je baš bila fina, ko na 40 dana, pogotovu kada se Ševa obratio delegatima, pa dobio gromoglasan aplauz. Mogu tek da zamislim kakav će aplauz dobiti, ovi koji su sada na vlasti, kad budu odlazili.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.