Почетна / Одбојка / Репрезентација

Гајић и Миљковић послали писмо Журналу: Позивамо Вању на јединство!

Ближе се избори за председника Одбојкашког савеза Србије, а готово свакодневно на Теразије 35, стижу кандидатуре из међуокружних Савеза и Удружења
ФОТО: Н. Неговановић

Сабирају се гласови, праве калкулације. Више нема дилеме да ће за новог првог човека ОСС, кандидати бити само Зоран Гајић и Владимир Грбић. Отварају карте, представљају кандидати за остале функције...

На адресу Спортског журнала у уторак стигло писмо из табора Зорана Гајића. Кандидат за председника ОСС, представио је нове предизборне активности.

Тренутно сам максимално посвећен писању програма рада, јер сам убеђен да то мора да буде кровни документ, који ће све нас заједно водити ка реализацији четворогодишњих задатака, а све у циљу развоја нашег спорта – каже Гајић, који је позвао одбојкашку Србију на јединство:

Став државе, који је Владимир Грбић изнео у Луксембургу је једини могући. Видео сам његово обраћање за говорницом, на којој је писало „ми смо један одбојкашки тим”. Сигуран сам да исти слоган може да краси и ове изборе за председника ОСС, јер верујем да Вања и ја имамо исте жеље кад је српска одбојка у питању, носимо се вероватно истим мотивима. План и програм који спремам да представим, подразумева отворени разговор са свима који желе добро српској одбојци. И сам Александар Боричић, који је одбојкашки спорт поставио на здраве основе, увек је потенцирао и радио на јединству, па зашто тако не би било и сада.

Огласио се и Иван Миљковић, који ће у случају избора Зорана Гајића за председника ОСС, обављати улогу првог потпредседника.

Драго ми је да из дана у дан има све више оних који подржавају Зорана Гајића. Укључен сам као део тима у писање дела програма, а сасвим сам сигуран да пут који смо поставили, јесте пут развоја српске одбојке. Посебну пажњу би требало посветити мањим срединама широм Србије, које би током наредног периода требало да створе базу будућих шампиона – играча, играчица, тренера, судија и одбојкашких радника. Једино равномерним развојем одбојке широм Србије недвосмислено би добили и развој свих наших репрезентативних селекција. Све ово добија потпуни смисао, али и потврду, учешћем наших одбојкашких судија, тренера и играча на турнирима и такмичењима под окриљем БВА, ЦЕВ и ФИВБ – стоји у предизборној поруци Ивана Миљковића.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

011
Miljkovicu sedi kec ! A sta to nije funkcionisalo u odbojci da bi je ti i Gajic spasavali ??? Pripremate teren za penziju a hteli bi da dodjete na gotovo jer tvog i Gajicevog doprinosa u OSS nema uopste jer i ti za svoju igru i on za svoj trenerski rad od pre sto godina dobijali ste PARE ! Ako ste hteli i pucali na fotelju sto niste prisutni bili sve vreme nego sad biste da pokupite plodove tudjeg rada i truda ? Mislim da ako budete izabrani vas dvojica cete veoma brzo rasturiti OSS jer jednostavno kompetentni niste ! Ovo je prava istina a sve drugo(ono sto vas dvojica pokusavate ) je rialiti !
Nadimak
>Spin doktori<

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.