Почетна / Одбојка / Репрезентација

И Бразил бољи од Србије, Бракочевићева и саиграчице последње у групи

Домаћин Групе Б1 прве фазе Гран прија Бразил убедљив против Србије, наредни ривал изабраницама Зорана Терзића у Групи Д1 поново Бразил 17. јуна, потом 18. следи дуел са Кином и 19. са домаћином групе Белгијом
ФОТО: fivb.com

Србија - Бразил 0:3 (20:25, 18:25, 18:25)

СРБИЈА: Бракочевић 13, Буша 2, Ђерисило, Стевановић, М. Поповић 2, Живковић 2, Малагурски 2, Коцић, Малешевић 5, Раденковић, С. Поповић, Ћебић.

БРАЗИЛ: Клаудињо 9, Барето, Линс 2, Да Силва 1, Менезеш 7, Рацке, Гимараеш 6, Каићета, Переира 10, Бласиоли 8, Коста, Родригес 2, Браит, Николоси.

 

Домаћин првог турнира Гран прија Бразил лако је савладао Србију, у којој осим Јоване Бракочевић није било расположених играчица.

Србија је нанизала поразе од Италије, Јапана и Бразила и последња је у групи.

Следи сеоба у Белгију где се игра наредни турнир, а први ривал 17. јуна поново је Бразил. Потом следе утакмице са Кином и Белгијом.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pera odbojka
Nikad u odbojci nije bilo para.Možda baš zbog toga ovaj sport je jedini zadržao one prave vrednosti koje sport nosi i promoviše.Zbog toga odbojka ima masovnost,rezultate ali na žalost nema popularnost i novac.U rekreativnim krugovima,na radničko sportskim igrama je sport koji je uz fudbal najviše zastupljen.Sa druge strane iskrena prijateljstva i fer plej su nešto što danas od sportova sa loptom jedino u Srbiji ima odbojka.Odnos Zvezde i Partizana u odbojci je nezamisliv u drugim sportovima,sport gde nema huligana gde protivniku kažeš izvini i bravo,sport intelektualaca,sport lepih devojaka.Nije sve u parama ima nešto i u medaljama a njih je najviše u odbojci od raspada Jugoslavije-muška i ženska reprezentacija preko 30 osvojenih medalja!
Boban Beograd
U Srbiji je ženska odbojka fenomen o kom se malo piše.Po podacima ministarstva omladine i sporta odbojka je najmasovniji školski sport u Srbiji.Slobodno možemo reći da je ženski sport u Srbiji: odbojka i ostali sportovi.Masovnost je na maksimalnom nivou:košarka( muška) i rukomet iimaju 4 stepena takmičenja-odbojka šest.Ako pogledamo žensku košarku samo dva stepena-dve lige na nivou cele Srbije.Na teritoriji Vojvodine nema košarkaške lige,rukomet na dnu.Odbojka u Vojvodini u četvrtoj ligi ima četiri grupe -40 klubova više nego što ima ženskih rukometnih u celoj Vojvodini.Peta liga u Vojvodini ima 6 grupa -oko 60 klubova itd itd.
Juzna Backa
Moj Bobane, sve je to uzalud , kad dinara nema u toj odbojci... Mizerija
Vlada
Nadam se da su ove zadnje utakmice sluzile kao tempiranje forme i da nije prava odslika reprezentacije... U suprotnom, ispadanje u grupnoj fazi na OI je neminovano...
navijac
Ovo nije kompletna reprezentacija. Fale Ognjenovicka, Boskovicka, Brankica, Stefana, Jelena Nikolic... Pitanje je koje ce od ovih odbojkasica ici na OI.
xx
U kini igraju,ne u Belgiji.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.