Почетна / Одбојка / Репрезентација

Сантарели: Част је и привилегија постати селектор Србије

Данијеле Сантарели је потписао уговор до 2025. године и на функцији селектора наследио Зорана Терзића
ФОТО: ОССРБ

За мене је част и привилегија да будем селектор женске одбојкашке репрезентације Србије, која је једна од најбољих селекција на свету.

Пратио сам екипу током протекле године и заиста се дивим постигнутим резултатима и константној жељи за победом, која овај тим краси, изјавио је италијански тренер Данијеле Сантарели.

Он је потписао уговор до 2025. године и на функцији селектора наследио Зорана Терзића.

Даћу све од себе у оквиру рада у Одбојкашком савезу Србије, који ми је поклонио поверење и ову веома важну прилику. Следећ лето биће веома тешко за нас, са такмичењима у Лиги нација и на Светском првенству. Покушаћемо да одржимо континуитет добрих резултата и радићемо напорно да одржимо српску репрезентацију у врху светске одбојке и да сви у Србији буду поносни на нас. Видимо се ускоро”, изјавио је Сантарели у видео поруци коју је објавио Одбојкашки савез Србије на Инстаграму.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Blago nama
Eksperti,ima li bilo ko da vam valja?Sve sami majstori svog zanata.
Nou bre
Sa srećom. Vreme će sve pokazati.
Uzas
Da li je moguce
Odb Laz
Nadam se da gresim ,velika greska saveza...
Argumenti
Nemam ništa protiv ni jednog ni drugog ali Zakoč je bar tri ekipe napravio i trasirao put ka tituli a Santareli je preuzeo već gotovu ekipu ! Inače svaka čast za jednoga i drugoga. Sa srećom i veliko uspeha.
Zivota
Sramota je zbog....? Kada nas trener preuzme neku drugu reprezentaciju onda smo ponosni, a kada stranac preuzme nasu onda je to sramota?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.