Почетна / Одбојка / Прва лига

Расписан конкурс за попуну Прве и Прве Б лиге за одбојкашице

Како наводи ОСС, састанак заинтересованих клубова одржаће се у просторијама Одбојкашког савеза Србије у уторак 11. августа у 13 сати за попуну Прве лиге, односно у 13.30 за попуну Прве Б лиге, када ће бити одлучено који клубови ће наредне сезоне играти у Првој и Првој Б лиги за сениорке
ФОТО: ОСС

Такмичарска комисија Одбојкашког савеза Србије (ОСС) расписала је конкурс за попуну Прве и Прве Б лиге за одбојкашице.

Како наводи ОСС, састанак заинтересованих клубова одржаће се у просторијама Одбојкашког савеза Србије у уторак 11. августа у 13 сати за попуну Прве лиге, односно у 13.30 за попуну Прве Б лиге, када ће бити одлучено који клубови ће наредне сезоне играти у Првој и Првој Б лиги за сениорке.

Подсетимо, још раније Визура је расформирала сениорски тим и одлучила да се не надмеће у тој конкуренцији.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ljubica
Da i ja sam čula da Zlatibor ide sa velikom ponudom. Ozbiljno su zainteresovani za Prvu ligu.
Ns
Čuo sam da je OK ZLATIBOR vec dao navišu ponudu!
BGD
Zlatibor iz Čajetine ulazi u Prvu ligu, pored košarkaša i fudbalera žele da vide i odbojkašice u Prvoj ligi!
Darko
Ivanjica kupuje mesto u prvoj ligi iza Žok Ivanjica stao je jak sponzor Krown Forest firma koja je jedna od najačih u gradu a inače deca gazde te firme treniraju i igraju u klubu.
Banacanini
Ne lupetaj te vise sa komentarima. Uzice kupuje Prvu ligu,a dva mesta u Prvoj B ligi ce biti slobodna(jedno je od Uzica,a drugo od Dinamo Panceva).Niko iz druge lige neće kupiti mesto.
zoki 82
Nista se ne mora, zavisi koliko ko ima novca, ako ga ima.
Balkanac
Pa neko mora uci iz Druge lige u 1B na ta dva upraznjena mesta.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.