Почетна

МВП КОЛА – Зоран Атељевић (КЛЕК СШ)

Сада већ легенда клечанске одбојке, заблистао је у суботу у мечу четвртог кола против Инђије и још једном показао колико значи екипи Давора Ћука.

Поред сјајно обављеног посла на пријему сервиса, био је изузетан у одбрани, а нападачки сасвим коректан, са 50 % успешности (14-7). Ипак, његове сервисе запамтили су и навијачи у Клеку, али и одбојкаши Инђије. Просто невероватно звучи податак да је у три сета имао 26 сервиса, уз 6 асева, без иједне грешке.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ja
a dje je mifo?
zoro
a ko da igra?djuka ili brico da se skine
raca
Ali zonda je kapiten i mora da igra
...
bolji primac od tomica je narancic al on silom prilika igra srednjaka
raca
bolji primac od njega je Milos Tomic ali on silom prilika igra korektora .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.