Почетна / Одбојка / Еврокупови

КУП ЦЕВ: Пораз Воше пред три хиљаде Новосађана

Војводина НС семе изгубила је први меч осмине финала ЦЕВ Купа, али су се играчи Неџада Османкача достојно супротставили снажној Решовији
ФОТО: ОК Војводина

ВОЈВОДИНА НСС - АСЕКО РЕШОВИЈА 1:3 (21:25, 22:25, 25:21, 20:25)

Нови Сад - Дворана: СПЦ „Војводина”. Гледалаца: 3.000. Судије: А. Баткаји-Катона (Мађарска), Љ. Сираков (Бугарска).

ВОЈВОДИНА НСС: Симић 7, Вучићевић 7 , Стевановић 6, Вемић 12, Кујунџић 9, Тодоровић, Пековић, Мехић 9, Шормаз 1, Перић, Сухињин 9. Нису играли: Бајандић, Станковић, Рудић. Тренер: Неџад Османкач.

АСЕКО РЕШОВИЈА: Лемански 9, Тихачек 1, Јарош 23, Росар 11, Шливка 17, Можђонек 10, Масловски, Кеђерски, Деповски, Шопс 1, Перловски, Дрија. Није играо: Русек. Тренер: Анджеј Ковал.

 

Новосађани су током целог меча представљали тврд орах фаворизованим гостима. Освојили су сет и показали да могу да се носе са великим звездама светске одбојке.

Воша је играла храбро, пожртвовано до самог краја, борили су се домаћи за сваки поен. То је знала да награди и многобројна публика, која је опет на прави начин одговорила својим љубимцима и направила атмосферу, какву и заслужује један овако велики европски меч.

НАВИЈАЧИ ИГРАЧ ВИШЕ

Одазвали су се навијачи на позив играча и стручног штаба Војводине НСС и напунили трибине Велике дворане СПЕНС–а.

Подршка је пуно значила младом саставу из Новог Сада, али и Решовија је имала играча више. Око 15–так верних навијача дошло је из Пољске како би бодрили свој клуб.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Zbog cega su dovodili drugu dijagonalu, kada je ova sasvim dobra. Smesno. Kakva je to politika kluba. Osim, ako nije pranje para, onda u redu.
cek cek
A sta cemo sa mnom koji sam bio, a nisam Novosadjanin?
007
hvala 008, a jel bi mogao ,osim opaski o sitnicama ,da mi se pridružiš u kritici prema sramoti rtv i rts koji ništa nisu javili a kamoli prenosili odbojkaški spektakl.
Koji bre
spektakl?
NS
nasa dijagonala Bozo Vuk kriminalna, pogotovo ovaj visi dobar za vuci konopac.
...
Nss velika greska!!! Ocigledno da nisi pratio odbojku prosle sezone a trudis se da komentarises!? Kujundzic je bio najbolji igrac Vojvodine u regularnom delu zezone, tj. do play-off-a, a u play-off-u Mehic. Slobodno proveri pa postavi komentar.
Nss
Najbolji igrac tog finala je bio Kujundzic, a Mehica vodi kuci ako ti je tako dobar...
Прикажи још одговора
007
mogu verni pratioče 008 sa zadovoljstvom,jer da čitaš kao i ja ponekad i pisana izdanja Žurnala video bi da je poljski list Super Novosti preko cele stranice doneo tekst sa naslovom VOJVODINA SYMBOL JUGOSLOVIANSKIE ODBOJKI, sa slikama 17 slavnih SVETSKIH igrača koji su igrali za VOŠU od 80tih do danas..pozdrav od 007 i MANIPENI...M je na skijanju
008
Dobro, ali rekao si "poljski listovi"... Zakljucujem da se radi o vise njih, a u stampanom izdanju Zurnala sam vec procitao sta pise u Super Novostima. Tako da bih bio neizmerno zahvalan ako bi nam otkrio koji je jos list pisao o Vojvodini... I nastavicu da te pratim kao sto kazes, vrlo si elokventan i prava riznica znanja.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.