Почетна / Одбојка / Еврокупови

Војводина чека Берлин, бесплатан улаз на меч Лиге шампиона! (среда, 18 часова)

- У табору ривала је 12 странаца, добро су укомпоновани и дисциплиновани, али водићемо рачунамо о нашој страни терена – каже први стратег трофејног клуба из Српске Атине
ФОТО: ЦЕВ

Одбојкаши Војводине последњи меч пред својом публиком одиграће у среду увече (18 часова) против моћног Берлина у оквиру петог кола Д групе Лиге шампиона. Преостале две утакмице против Бенфике из Португалије, првак Србије играће 16. и 17. фебруара у Лисабону.

Свесни су у табору Лала да им долази велики ривал, казнена експедиција из престонице Немачке. С друге стране, чињеница да су Новосађани добили Зенит у последњем одиграном колу, као и да ће имати сјајну подршку са трибина СПЕНС-а, сигурно да су јака два адута за Бошканове пулене:

- На жалост, ово ће бити последња утакмица пред нашом публиком, тако да је важно да одиграмо најбоље што можемо. Ривал има одличан тим, са дванаест странаца, од руског дизача Гранкина, преко Печа америчког репрезентативца... Добро су укомпоновани, врло дисциплиовани. Наравно, морамо да водимо рачуна о нашој страни терена, о томе како ћемо ући у меч и какво ћемо издање да прикажемо. Биће важно добро сервирати и играти пожртвовано у одбрани. Такође, очекујем да у нападу странци Баранек и Парапунов одиграју добар меч – истакао је Слободан Бошкан, стратег Војводине.

Упитан, колико екипи значи то што игра за српску одбојку, као и да је још увек у игри за четвртфинале, Бошкан је искрен:

Сама чињеница да играмо против таквих ривала у Лиги шампиона велики је мотив за све у клубу, за тренере и играче. Не бих се бавио тиме да ли ћемо проћи даље. У овом моменту Берлин је најважнији. Најбољи начин да имате добар приступ је да идете од утакмице до утакмице. Због нас самих и српске одбојке важно је да играмо добро и побеђујемо.

Челници Војводине побринули су се да цео одбојкашки аудиторијум, ужива на трибинама Велике дворане СПЕНС-а. Улаз на утакмицу је бесплатан. Овим потезом клуб је желео да направи још један корак више како би направио праву европску атмосферу у свом храму спорта.

Семафор петог кола Д групе Лиге шампиона:
18,00: Војводина – Берлин
Уторак:
Бенфика – Зенит

Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lets go Brandon
Vidim po nekim komentarima na ovom sajtu da ima dosta odbojkaskih fanova. Moze li neko da mi objasni zasto je ovako nepopularna klupska odbojka da se jedva zna da se igra Liga sampiona. Reprezentativna takmicenja su prava atrakcija, posebno kada se igraju u Poljskoj, Japanu ili Brazilu. Da li odbojkasi vise zarade igrajuci za reprezentaciju nego za klubove, jer po klubovima bi ih malo ko poznavao?
To-to-to-je-to
To je zato sto treba uloziti pare u reklamu. A onaj ko ne zna, za njega je reklama trosak i bacanje para a ne investicija. Jer imali para ili nemali od gledalaca klubovima je isto. A vise niko nece da dodje da gleda zato sto voli, jer isto ima od kuce.
Jasno je kao dan
Ulaz na utakmicu je besplatan jer u suprotnom niko ne bi došao, treba stvari nazvati pravim imenom! Ionako će biti više školica odbojke van NS na tribinama nego Novosađana...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.