Почетна / Одбојка / Еврокупови

Убљанке без снаге за изненађење, Хемик Јоване Бракочевић и Бојане Миленковић ипак прејак

Уб није успео да оствари победу у четвртом колу Е групе Лиге шампиона

Бољи од Уба био је пољски Хемик Полице, за који наступају Јована Бракочевић и Бојана Миленковић, пошто је у „Нето арени“ у Шћећину, славио са 3:0 (25:17, 25:19, 25:14), после 68 минута игре.

Пољакиње су у првом сету биле бољи ривал и лако су стигле до вођства од 1:0. Уб је у другом сету пружио већи отпор, али ни то није било довољно да стигне до изједначења и домаћин је дуплирао предност.

Хемик је у трећем и последњем сету завршио већ започет посао и дошао до максималне победе. У другој утакмици 4. кола Е групе играће Конељано и Њиређхаза у среду, 26. јануара од 20,30 часова.

Уб ће у петом колу Е групе дочекати италијански Конељано у среду, 2. фебруара од 18 часова, уз директан пренос на ТВ Арена Спорт.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Bravo za to što su ušle u LŠ. A sad ajd Žurnal objavi i senzaciju godine u muškoj LŠ Vojvodina razbila Zenit usred Rusije 3 1.Nama nisu igrali Baranek Parapunov i Vilimonović a Zenitu Kljuka a Urnaut je igrao libera jer nije mogao da skače a Grebenjikov u nedostatku primača je igrao baš to. Pred punom halom briljira li su svi igrač meča Mehić ali i oba bloker korektor Zečević libero Mišković Bajandiću dizač Čubrilo leteli su servirati asove smečovali blokirali na terenu. Najveća pobeda Vojvodine od 2015 i osvajanja Čelendž Kupa a posle Sislija 96 najjači klub koji smo pobedili
008
Čekaj malo, je l' Vojvodina pobedila 3:0 ili 3:1? A možda i 31... Saberi se čoveče.
Tzv
Grupa gradjana.Koliko su smesne nasprem prosecne ekipe Chemik.
Realno
Ub igra bez korektora...ekipa je bila rastrojena od pocetka,...tacnije od odabira igracica za novu sezonu kada je izostalo dovodjenje korektora i ozbiljnog tehnicara napravljeni su propusti u selektiranju....nedostaje jos jedan sposoban napadac....u poslednje vreme su pocele i malo angazovanije da igraju i ici ce uzlaznom linijom ako se sacuvaju od povreda i bolesti...Chemik trenuto nije samo prosecna ekipa...igraju vrlo dobro i sinoc su bile uspesne u derbiju Poljskog prvenstva.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.