Почетна / Одбојка / Еврокупови

Највећи успех у историји ТЕНТ-а, Обреновчанке у полуфиналу Купа ЦЕВ

Одбојкашице ТЕНТ-а пласирале су се у полуфинале Купа ЦЕВ, пошто су у Обреновцу победиле мађарски Вашаш са 3:0 (25:20, 26:24, 25:19)
ФОТО: ОК ТЕНТ

Изабранице Милана Гршића су савладале Вашаш после 75 минута игре, и тако оствариле највећи успех у историји клуба.

Најбоља у тиму ТЕНТ је била Ана Митровић са 19 поена, а пратиле су је Ана Малешевић са 12 и Јелена Лазић са 10 поена. Код Вашаша најбоља је била Сања Гама са 22 поена.

По распореду такмичења ЦЕВ полуфиналне утакмице би требало да се одиграју у другој половини фебруара.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Реалност
Као прво,девојкама ТЕНТ-а треба искрено честитати,оне су одиграле врло добре утакмице,и свака им част!Али морамо бити и реални,да је Шемпетер једна несрећна екипа која би се грчевито борила за опстанак у нашој Супер лиги,а Вашаш би реално био у првих шест...Најбоље екипе не учествују у ЦЕВ-у ове године....реално ,ово је велики успех за ову младу екипу ТЕНТ-а,али није ништа спектакуларно,фали нам мало реалности...то нам се може врло брзо обити о главу,а за то нам је најбољи показатељ утакмица против Скандићија,где су они извели другу поставу и ниже и лагано добили те утакмице....
РЕАЛНОСТ
Подржавам 100%!За спас нашег спорта, пошто смо ми у специфичној ситуацији,УКИНУТИ могућност довођења странаца ,не само у одбојци,у свим спортовима,мораторијум на најмање 5 година ,па да видимо како нам иде.А ово довођење за репрезентацију је тек невиђена тренерова (Маљковић)глупост!Она хоће да буде велики и успешан тренер па макар с ким!Госпођице Маљковић,не игра ваш Клуб где ви зарађујете новац,већ игра СРБИЈА,дакле људи који су држављани СРБИЈЕ,али не на начин како то радите Ви са страним играчима.УНИШТИЋЕТЕ НАМ будућност спорта,млади неће видети перспективу играња за репрезентацију која је главни мотив нашим играчима.ПРЕКИНИТЕ СА ТИМ УНИШТАВАЊЕМ НАШЕ БУДУЋНОСТИ!
Nismo se razumeli
Dragi gospodine, ja sam samo običan navijač. Nisam funkcioner, niti ću to ikada biti. Sa Vašim poslednjim komentarom se delimično slažem jer i sam vidim gde nam je otišao sport u kome smo iznedrili legende poput Anje Spasojević ili recimo Ivana Miljkovića. Svestan sam upliva raznih stvari u svet domaće odbojke. Jasno je da je muška odbojka propala, i to već poodavno i da ove momke nema ko da nasledi. Jasno je da se više ne selektira u mlađim kategorijama po talentu, nego po „vezi" (u obe kategorije) i da nam se piše loše kroz nekih 5-6 godina. Takođe se slažem da mlađe selekcije vode nestručni ljudi i da i oni njihovom vikom na dečake i devojčice ne doprinose njihovom razvoju. Sve je to meni prijatelju odavno jasno... I na kraju samo da Vam kažem da sam APSOLUTNO PROTIV dovođenja STRANACA u naše klubove. Vrhunac gluposti je davanje Vargasovoj državljanstvo Srbije.
Прикажи још одговора
Mr
Minsk je poslednja ekipa u ruskom prvenstvu,a Vašašu nisu igrala startna dva primača servisa-a o Madjarskoj odbojci ne bih duzio(džaba vam novci moji sinovci). Sve ozbiljne ekipe je izbacio Tent i sve utakmice kod kuće igrao.
Blok blok blok
Vesna je ranije otišla iz Jedinstva. Imate njene intervjue u kojima kaže da nije igrala te sezone u finalu kupa Cev.
Blok 45
Према доступним подацима Јединство из Ужица је играло финале у Азербејџану 2002 године .Весна Читаковић је играла за Јединство из Ужица а онда прешла у Модену.Такође Ања Спасојевић,која је дошла из београдског Радничког ,играла за Ц.Звезду до 2004 године ,кад је отишла у Италију.Дакле немојте писати неистине,али то и није пресудно.Оно што сам написао је жива истина!!!Данашне играчице ТЕНТА не би могле узети 15 поена по сету овим двема екипама!И то су две неупоредиве ствари,као небо и земља!!!
Прикажи још одговора
Aman ljudi
Ne palite se bre, pa ovo su ekipe ranga donjeg dela nase Superlige. Gde su italijanske, turske, poljske, ruske ekipe? Ovo je samo za bacanje prasine u oci neukim gledaocima, realni ljubitelji odbojke se slazu da je ovo veoma niizak nivo odbojke i da ne treba da se hvalimo, samo ispadamo smesni
hahahahaha
Svaka čast na neobaveštenosti. Prvo Monca iz Italije (trenutno treća u Italiji) i Galatasaraj iz Turske igraju ovo takmičenje. A tu su klubovi i iz Nemačke i Francuske, na primer. Drugo, mađarska ekipa je jako kvalitetna i na papiru jača od Tenta, čak je izbacila Minsk. Ajde ne lupaj jer ovde si jedino ti ispao smešan svojim komentarom. Pozdrav od odbojkaškog navijača. :)
Tokyo
Čestitam ovim putem igračicama, trenerima i rukovodstvu OK TENT plasman u polufinale Kupa CEV-a. I ne samo što su talentovane, što se vidi po rezultatima, već su i lepe! Na najbolji mogući način nas prezentuju u evropskom sportu. Ne pratim redovno žensku odbojku, ali bih rekao da je ovaj uspeh TENT-a prošao bez adekvatne reakcije sportske javnosti i novinskih glasila. Bile su sporedna sportska vest. Jasno mi je da ženska odbojka nije toliko popularna kao što su fudbal ili košarka, ali mogle su se i one sa ovim uspehom naći kao glavna vest na mnogim portalima. Uostalom, kao da svaki dan neki srpski tim ulazi u polufinale nekog ekipnog klupskog takmičenja. I to bez stranih igračica u svom sastavu!
Lale
Bravo za komentar
Sremac
Gresite, najveci uspeh je titula u Superligi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.