Почетна / Микс / Зимски спортови

ХК Партизан осудио певање песме против Вучића, Човића и Звезде

Хокејашки клуб Партизан најоштрије је осудио понашање младих играча свог тима због певања песме упућене премијеру Србије Александру Вучићу, Црвеној звезди и њеном председнику Небојши Човићу, преноси Танјуг.
ФОТО: Танјуг

Хокејаши, узраста до 12 година, после победе над вечитим ривалом у свлачионици певали су песму у којој се спомињу Вучић, Човић и Црвена звезда, све то снимали телефоном и тај снимак је постављен на друштвеним мрежама.

- Управни одбор Хокеј Клуба Партизан је на вандредној седници најоштрије осудио снимак из свлачионице млађих селекција који се појавио у јавности и донео одлуку о хитној суспензији тренера те селекције и против њега покренут је дисциплински поступак - наводи се у саопштењу ХК Партизан.

Партизан се извинио јавности, како је навео, због непримереног понашања његових чланова.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

revolution
pevajte deco....ne plasite se....u vreme stare jugoslavije hk partizan je jedini sa ovih prostora parirao slovencima....a sad odjednom instant klub koji nije imao nikakvog uspeha dobija sponzore samo na osnovu navijackog opredeljenja velikog brata....UZALUD TRUD DZABA VAM SVE...
Lynx
Ko je doveo amerikance, kanadjane i reprezentativce iz Olimpije, parirao slovencima i vas punio sredinom osamdesetih? Ko je igrao 1984, 1985, 1986... pred prepunim Pionirom?
ja
pa takvi jedino mogu da navijaju za takvo zlo kao sto je partizan,od malih nogu nauceni da mrze i imaju komplekse,pobede jednom Zvezdu i srecni do neba,inace da se zna da je Zvezda sampion srbije u svim mladjim uzrasnim kategorijama u hokeju,krali 15 godina pod Tadicem i ostalim grobarima i posle sad prozivaju ruse,arape,vucica(koji inace daje duplo vise para IGOKEI nego Zvezdi,mislim drzava daje a ne Vucic),sta ti je kada se manipulise jos od dece pa nadalje a ljudi bez mozga sve to prihvataju ali toletovci i tegeltijevci za drugo i ne znaju
Palilulac
Grobare treba da bude sramota što su dozvolili rukovodstvu hokejaškog kluba da kazni decu i trenera njhovog kluba a znali su da proslave titulu pre šest meseci
Labud
Bravo deco! Niste sami. Sledeci put jos jace! A ovi poltroni sto trenera suspenduju nek poslusaju samog premijera, ako svako ima pravo da nosi majicu koju oce, iz toga nedvojveno sledi da svako ima pravo i da prica sta hoce. A pogotovo da peva. Trener na kraju krajeva ne moze da kontrolise decu. Nije ovo Frankova Spanija.
Darko
E moj veliki klube na šta si spao kukala ti majka!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.