Почетна / Микс / Остали спортови

СС Србије поделио опрему у Александровцу и Краљеву

Председник Спортског савеза Краљева Милош Симовић имао је само речи хвале за сарадњу са СС Србије
ФОТО: CCC

Генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић посетио је у протекла два дана прво општину Александровац, а потом и Краљево.

У  згради Скупштине општине Александровац примио га је председник општине др Мирко Михајловић. Разговарало се о могућностима помоћи развоја спорта у Жупи на свим нивоима, почев од најмлађих, преко омладинаца и сениора, до рекреације за пензионере и особе са инвалидитетом, као и програма рекреативних активности за жене.

Маринковић је истакао да види Жупу као потенцијалног организатора турнира за спортске екипе из дијаспоре у чему сву потребну помоћ може да пружи Савез. Верољуб Бачевић, секретар Савеза спортова, упознао је госта са спортистима из Жупе који су оставили велики траг поменувши, Илију Бозољца, Ивана Лапчевића, Ацу Максића, Жику Максића, Љиљу Кнежевић, Ненада Сакић, Драгана Ђукића рукометног тренера, као и садашње играче, рукометног репрезентативца Милана Милића, Александра Бабића и друге. Гарнитуру дресова добио је ФК Жупа, док су за најмлађе фудбалере лопте уручене Радету Ивљанину Попају.

Маринковић је  Краљеву поделио опрему клубовима. Ово није први пут да СС Србије помаже краљевачке клубове и сарађује са локалним спортским савезом на обострано задовољство. У прилог томе говоре и бројне заједнички организоване акције – Мали сајам спорта, Сеоске игре...

 - Спортски савез Србије је поделио опрему клубовима у Краљеву, за три одбојкашка, два рукометна, по један кошаркашки и фудбалски клуб (ОК Економац- Врба, ЖОК Ушће, ОК Ђура Јакшић- Конарево, ФК Младни Радник, КК Плеј, РК Слога и ЖРК Металац). Добра сарадња са председником Бачевићем и његовим сарадницима у последње две године је видљива, поготово што смо одржали веома лепу акцију Сеоске игре, покрећемо још једну – Жене у спорту, едуковали смо стручњаке за фитнес, што Краљево и заслужује – навео је генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић.

Догађају је присуствовао и градоначелник др Предраг Терзић који је истакао да му је веома драго што у последње четири године има веома добру сарадњу са Спортским савезом Србије и што је за то време реализовано много значајних пројекат који обогаћују спортску понуду Краљева.

Председник Спортског савеза Краљева Милош Симовић имао је само речи хвале за сарадњу са СС Србије као и за остварену сарадњу са спортским клубовима и организацијама које су препознале рад савеза.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.