Почетна / Микс / Остали спортови

Одлазак Журналовог шампиона: На Лешћу сахрањен Бранимир Васић

Бранимит Васић, новинар Спортског журнала у пензији, сахрањен је у петак на београдском гробљу Лешће уз присуство породице и многобројних пријатеља
ФОТО: М. Антић

У име свих опростио се Предраг Сарић, главни и одговорни уредник Журнала:

Драги наш Васке, све време си нас примером терао да и ми подижемо лествицу, обарамо личне, државне и све друге рекорде. И да не признајемо да постоји немогуће. Ниси мировао ни у „мировини”, био си активан и агилан, као што многи нису ни на почетку каријере.

И научио си нас да су сваки чуњ, сваки круг, па чак и оне досадне седнице разних савеза, неком читаоцу битни...

И да се једино тако можемо изборити за победу у нашем новинарском првенству, у ком сам имао част да заједно сваког дана више од две деценије почињем утакмицу у истом тиму са тобом.

Сећам се и да си увек имао лепу реч за све колегинице и колеге. Сећам се и да си ми колико јуче рекао да ћеш свратити у Журнал, само да завршиш неке прегледе код лекара. Јединог обећања које за све ове године ниси испунио...

Сад си поново у редакцији са Зокијем, Дабом, Остојом, Гребом, Колетом, Бобетом, Пантом...

Поздрави нам их пуно. И пошаљите нам неки примерак небеског Журнала. Ми ћемо се трудити да овај земаљски буде најбољи, каквим сте га начинили, и какав сте нам оставили.

Недавно је Вања Грбић написао да олимпијског шампиона не чине само медаље, већ да је олимпијски шампион – филозофија живота. Васке, ти си олимпијски шампион у пуном смислу те речи.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.