Почетна / Микс / Остали спортови

ЧОВЕЧЕ, ДА ЛИ СИ НОРМАЛАН: Фенати на правцу пришао Манцију и при 200 км/х притиснуо му кочницу и угрозио живот (ВИДЕО)

Током трке Мото 2 класе у Мизану виђена невероватна глупост возача Маринели снајперс тима
ФОТО: motogp.com

Трка у Мизану на стази "Марко Симончели" за велику награду Сан Марина и Риминија (96.758 гледалаца) донела је до сада невиђену лудост на мото стази. Возач Маринели снајперс тима Италијан Романо Фенати је на правцу после седме кривине, при брзини већој од 200 км/х пришао сународнику Стефану Мацију из Форвард рејсинг тима и притиснуо му кочницу!?!?!?

Био је то наставак ранијег дуела на стази, али на сулуд начин, начин који је некога могао да кошта живота.

Фенати је од дирекције трке за овај лудачки потез добио црну заставу (избачен из трке), али се очекује да буде и додатно кажњен, јер је при брзини већој од 200 км/х угрозио живот другом возачу, па и себи.

Овај пут се све добро завршило, али следећи пут... Уствари, следећег не сме ни да буде!!!

Челници шампионата су Фенатија после трке казнили забраном наступа на наредне две трке! Неће Италијана бити у Арагону и Бурираму.

Што се саме трке тиче победио је Франческо Бањаја из Скај рејсинг тима на Калексу испред Мигуела Оливеире из Ред бул КТМ Аја на КТМ-у и Марсела Шротера из Динаволт Интакт ГП-а на Калексу.

У генералном пласману водећи је Франческо Бањаја са 214 бодова, други је Мигуел Оливеира са 206, они су и једини кандидати за титулу.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Schomi
Kakav retard, treba mu dozivotno zabraniti upravljanje bilo kakvim vozilom.
kvrga
upravo tako. kakvo iybacivanje sa trke, ovo je pokusaj ubistva, treba ga u zatvor strpati, ili ludnicu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.