Почетна / Микс / Остали спортови

СИМ одржане у Ваљеву, следи спектакл у Сремској Митровици

Спортске игре младих (СИМ) за Србију одржане су у Ваљеву на отвореном терену и хали Студент уз учешће великог броја основаца из овог града
ФОТО: Танјуг

Заклетву пријатељства прочитала је талентована одбојкашица Јелена Новокмет, бакљу пријатељства донела је још једна одбојкашица Ивана Јеринић, коју је упалила заједно са председницом СИМ Србија Иваном Јовановић и председником Комисије за спорт града Ваљева Миодрагом Лазићем.

Наша главна мисија су деца. Када имамо оволики број радосне и насмејане деце, онда смо поносни и знамо да смо успели. Ми се највише залажемо за то да победи другарство и до сада смо у томе итекако успели. У Ваљеву су одржана такмичења на много терена широм града и победници су остварили пласман на велико државно финале, које æе се у јулу одржати у Београду. Идемо даље, спремамо спектакл у Сремској Митровици, где ће у петак 25. маја бити свечано отворене Спортске игре младих за цео регион –истакла је Ивана Јовановић.

Заменик градоначелника Ваљева Драган Јеремић обишао је такмичења и био је више него задовољан.

Од прошле године пратим рад Спортских игара младих. Овако нешто је заиста било потребно региону. Прошле године су одбојкашице из Ваљева бесплатно путовале у Сплит на велико финале. Деци је спорт веома важан. Председници СИМ Србије Ивани Јовановић заиста желим јавно да честитам. Има велику енергију, од Игара је са својим тимом направила бренд и деца у великом броју градова Србије уживају у овом такмичењу – рекао је Јеремић.

Спортске игре младих настављају свој пут. Караван радости и пријатељства у петак 25. маја долази у Сремску Митровицу, где ће Игре за 2018. бити отворене за цео регион, а спектакл ће се завршити концертом групе Црвена јабука на Централном градском тргу.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pero
Bravo sto decu ukljucujete u sport i dajete mogucnost da se besplatno takmice i uce da nije sve u pobedi, vec da kroz sport postaju bolji ljudi

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.