Почетна / Микс / Остали спортови

Борковић следеће сезоне јури титулу у TCR Европа

Српски аутомобилиста Душан Борковић одлучио је да у предстојећој сезони вози европски TCR шампионат и бори се за титулу најбољег на Старом континенту
ФОТО: tcr-series.com

Након разматрања понуда које су стигле из WTCR-а и TCR Европа шампионата, српски ас је одабрао такмичење које му нуди веће могућности, пре свега већу конкурентност и шансу да се бори за победничка постоља.

Имао сам неколико сјајних понуда из WTCR-а, али с обзиром на то да се ради о једном потпуно новом такмичењу са доста иновација, од којих су највеће вожња три трке по викенду и повећан буџет, за мене и мој тим је то ипак била једна велика непознаница и приличан ризик за ову годину. Ове сезоне желим искључиво борбу за највеће пласмане – рекао је Борковић.

Борковић наглашава да је донео најбољу одлуку за њега, тим, спонзоре и Србију.

У прошлој сезони имао сам доста проблема са аутомобилом и не желим да поново пролазимо кроз такве непотребне проблеме ни ја, ни моји фанови. TCR Европа омогућава ми већу конкурентност, више тестова, бољи аутомобил и тим. Једва чекам да кренем да се такмичим – поручио је он.

Сезона у TCR Европа стартује 6. маја на стази Пол Рикар у Француској, а до краја године српског аса очекује укупно 14 трка закључно са 21. октобром у Барселони.

Борковић је најавио да ће у наредним данима објавити име тима и аутомобил у коме ће возити у новој сезони.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Antilegenda
A kada će poslanik doći i do skupštine? Baš bih ga rado video u klupi..
legendarni
Antilegenda@Shvatio sam tvoj komentar ispravno. Jedan si od retkih i na drugim vestima koji pišeš argumentovano. Pozdrav i svako dobro.
Antilegenda @legendarni
Bravo, u osnovi ironije u mom komentaru je upravo ta priča.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.