Почетна / Микс / Остали спортови

Ви сте изабрали, најбољи спортиста Србије у 2017. години је Богдан Богдановић

По први пут посетиоци нашег сајта имаће прилику да бирају најбољег спортисту Србије у години на измаку
ФОТО: Д. Жарковић

Спортски журнал је посетиоцима свог сајта омогућио да бирају најбољег спротисту у 2017. години. За вас смо издвојили 40 најбољих из различитих спортова, а групна фаза завршена је у уторак у поноћ.

Систем је следећи, 40 најбољих у 2017. години било је подељено у осам група са по пет учесника. По два најбоље пласирана изборила су пласман у осмину финала, чији су победници већ у четвртфиналу.

У „групној” фази могли сте да гласате два дана, у понедељак и уторак, а „елиминациона фаза” кренула је од среде. Велико финале је било у суботу.

У осмини финала, 27. децембра састали су се: Владимир Стојковић – Бранислав Ивановић (пар А), Петар Ненадић – Урош Ковачевић (пар Б), Немања Матић – Андрија Прлаиновић (пар Ц), Милан Мачван – Новак Ђоковић (пар Д), Филип Филиповић – Душко Пијетловић (пар Е), Душан Тадић – Александар Коларов (пар Ф), Богдан Богдановић – Милош Васић (пар Г), Душан Мандић – Немања Мајдов (пар Х).

У четвртфиналу, 28. децембра су играли: Бранислав Ивановић – Урош Ковачевић (меч 1), Андрија Прлаиновић – Новак Ђоковић (меч 2), Филип Филиповић – Душан Тадић (меч 3), Богдан Богдановић – Немања Мајдов (меч 4).

У полуфиналу, 29. децембра су се састали: Урош Ковачевић (одбојка) – Андрија Прлаиновић (ватерполо), Филип Филиповић (ватерполо) – Богдан Богдановић (кошарка). Финале је било на програму 30. децембра, а титулу најбољег са 6.285 гласова освојио је Богдан Богдановић, испред Андрије Прлаиновића са 5.322 гласа.

Коначан пласман:

1. Богдан Богдановић (кошарка)

2. Андрија Прлаиновић (ватерполо)

3. Филип Филиповић (ватерполо)

4. Урош Ковачевић (одбојка)

5. Душан Тадић (фудбал)

6. Новак Ђоковић (тенис)

7. Бранислав Ивановић (фудбал)

8. Немања Мајдов (џудо)

9. Милош Васић (веслање)

10. Душан Мандић (ватерполо)

11. Александар Коларов (фудбал)

12. Душко Пијетловић (ватерполо)

13. Милан Мачван (кошарка)

14. Владимир Стојковић (фудбал)

15. Немања Матић (фудбал)

16. Петар Ненадић (рукомет)

17. Стефан Јовић (кошарка)

18. Виктор Немеш (рвање)

19. Филип Крајиновић (тенис)

20. Виктор Троицки (тенис)

21. Игор Ђерић (веслање)

22. Кристијан Фрис (рвање)

23. Марко Томићевић (кајак-кану)

24. Себастиан Сабо (пливање)

24. Бранислав Митровић (ватерполо)

26. Немања Петрић (одбојка)

27. Миленко Зорић (кајак-кану)

28. Роберт Маркуш (шах)

29. Дражен Лубурић (одбојка)

29. Александар Беђик (веслање)

31. Александар Кукољ (џудо)

32. Михаил Дудаш (атлетика)

33. Дамир Микец (стрељаштво)

34. Велимир Стјепановић (пливање)

35. Момир Рнић (рукомет)

36. Жарко Шешум (рукомет)

37. Александар Атанасијевић (одбојка)

38. Асмир Колашинац (атлетика)

39. Милутин Стефановић (стрељаштво)

40. Ненад Беђик (веслање)

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Objektivni Lala
Velika nepravda prema borilačkim sportovima koji su osvetlali obraz naciji. Neki (rvači) posle dugo godina, a neki drugi (džudisti) po prvi put u istoriji su doneli zlatne medalje sa Svetskih i Evropskih šampionata! Taekwondo je isto tako napravio vrhunske rezultate ali njih nema ni među 50... Katastrofa vam je ova lista. Svaka čast svim našim sportistima ali meriti rezulate pojedinca iz neke ekipe sa rezultatima pojedinačnih sportova je upoređivanje Baba i Žaba!
lool
Ovde sam bas imao dilemu.Glasao sam za andriju zbog velikog postovanja prema vaterpolu i svemu sto nam je doneo.A pred Bogdanom je vreme i nece zameriti:)
Yugo
Ja sam za ficu. Pozdrav.
Nikola
Ova desno kao lutka :D
???
Mislis na komentar da je Bogdanovic najbolji.
GDA
Ne znam koja je fora uopšte sa ovom slikom!? :) ali slažem se sa komentarom
KASPER
Nije mi jasno kako je Đoković došao do četvrtfinala. Ovde se bira sportista godine a ne decenije

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.