Почетна / Микс / Остали спортови

Маркес: Био сам брз у кишним условима

Шестоструки светски шампион у "краљевској класи" вратио се прошле недеље трком у Арагону, након три месеца одсуства због операције руке (четврте за две године)
ФОТО: ЕПА/Кимамаса Мајама

Шпански мотоциклиста Марк Маркес рекао је данас да је био брз у кишним условима у Јапану, и да је то искористио у квалификацијама и дошао до пол позиције.

"Јутрос (на слободном тренингу), већ сам осетио да сам брз по киши и рекао сам себи да ако још буде падала, да ћу нешто да покушам", рекао је Маркес.

Возач Хонде је на стази Мотеги забележио прву пол позицију након три године.

Шестоструки светски шампион у "краљевској класи" вратио се прошле недеље трком у Арагону, након три месеца одсуства због операције руке (четврте за две године).

Друго место је у квалификацијама заузео Жоан Зарко из Прамак рејсинга, а трећи је завршио Бред Биндер из КТМ-а.

Актуелни светски првак Фабио Квартараро из Јамахе је квалификације завршио на деветом месту.

У генералном пласману пет трка пре краја води Квартараро са 211 бодова, Франческо Бањаја из Дукатија (креће са 12. места) је други са 201 бодом, док треће место заузима Алеш Еспаргаро из Априлије (шесто место у квалификацијама) са 194 бода.

Трка за Велику награду Јапана вози се у недељу од 8.00.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.