Почетна / Микс / Формула 1

Легендарни возач формуле 1: Чудо да сам још жив

Недавно пензионисани пилот Вилијамса још је у фебруару објаснио да снажне главобоље, али тада није открио са којом се болешћу бори
ФОТО: Твитер/Рубенс Барикело

Легендарни возач Формуле 1 Рубенс Барикело у емотивној исповести за „Глобо” открио је разлог дужег боравка у болници. Бразилцу је прегледом у јануару откривен тумор.

- Пробудио сам се једног јутра, кренуо да се истуширам и одједном у глави осетио јак, оштар бол – започео је причу Барикело (45).

Недавно пензионисани пилот Вилијамса још је у фебруару објаснио да снажне главобоље, али тада није открио са којом се болешћу бори. Међутим сада је у разговору за бразилску медијску кућу описао какву је драму проживљавао посљедњих месеци.

- Имао сам осјећај да ће ми глава експлодирати, пао сам на под и тек после неколико минута успио сам да дозовем супругу Силвану да ми помогне. Одмах сам схватио да имам озбиљан проблем. Бол је била неиздржива, а мој пријатељ лекар одмах је знао да је ситуација прилично озбиљна – објаснио је Барикело. - Осећам да је право чудо што сам још жив. Лекари су ми рекли да се само 14 одсто људи који имају ову врсту тумора потпуно опораве.

Рубенс је почетком године озбиљно забринуо обожаватеље који су приметили да је тих дана био неактиван на друштвеним мрежама. Одлучио им се јавити видео клипом из болнице штуро објаснивши разлоге због којих је био одсутан.

- Дуго нисам објавио статус или фотографију па ево да вам се јавим. Имао сам мали проблем с веном, али сад је све у реду, добро се осјећам. Још морам да обавим неке прегледе, али искрено, осећам се супер. Потешкоће у животу уче нас како да будемо бољи људи – истакао је Барикело у видео поруци који је прегледало око 300.000 људи.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heart
Drži se legendo, obožavali smo da gledamo tvoje vožnje. Brz oporavak!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.