Почетна / Микс / Формула 1

Верстапен најбржи уочи квалификација у Бахреину

Квалификације за Велику награду Сакира возе се данас од 18 часова
ФОТО: Твитер/Формула 1

Возач Ред Була Макс Верстапен био је најбржи на трећем слободном тренингу пред трку Формуле 1 за Велику награду Сакира, која се вози у Бахреину.

Верстапен је остварио резултат од 54,064 секунде, док је другопласирани возач Мерцедеса Валтери Ботас био спорији за 0,206 секунди.

Треће место је заузео возач Алфа Таурија Пјер Гасли са 0,363 секунде заостатка у односу на Верстапена.

Возач Реноа Естебан Окон био је четврти, Ландо Норис из Мекларена пети, док је Верстапенов клупски колега Александер Албон завршио као шести.

Победник прва два слободна тренинга Џорџ Расел, који овог викенда мења Луиса Хамилтона у екипи Мерцедеса, остварио је седмо време.

До десетог места су још и Серхио Перес, Ленс Строл и Карлос Сајнц.

Квалификације за Велику награду Сакира возе се данас од 18 часова.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.