Почетна / Микс / Џудо

Стојан Вујко: Звездаши увек стреме врхунским достигнућима

Нови председник Скупштине СД Црвена звезда посебно се захвалио Ивану Тодорову, почасном председнику Џудо клуба црвено-беле породице
ФОТО: М. Рашић

Стојан Вујко, нови председник Скупштине СД Црвена звезда не само да је успешан привредник већ и спортски функционер који се може похвалити врхунским резултатима које постижу клубови које води.

После избора на нову функцију, председника Скупштине Спортског друштва Црвена звезда, Вујко се обратио делегатима:

- Уважени пријатељи, као што знате од 2012. сам у Управним органима Црвене звезде. Пре десет година сам преузео функцију председника Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда. Било је то време и пут који смо прешли које је обележило много напорног рада, уз пуно труда и улагања. Уједно то су године које су донеле невероватна спортска постигнућа и дивне успомене. Истакао бих да су остварени историјски резултати и титуле на које смо више него поносни - истакао је Вујко.

Резултати које је црвено-бели џудо клуб остварио под вођством Стојана Вујка више су него импресивни. Тимски рад донео је у екипној и индивидуалној конкуренцији у клупској ризници су европске и светске медаље, а међу њима је искована и титула светског шампиона.

Међу тимским свакако посебно место припада одличјима освојеним на европском сцени и то од 2014. године, откад је Џудо клуб Црвена звезда део елитног друштва. Достигнућа остварена у Лиги шампиона, најјачем клупском такмичењу из године у годину служе на понос не само Звезди, већ и читавом српском спорту. Минуле сезоне у Паризу црвено бели су остварили историјски успех освајањем звања вицешампиона у Лиги шампиона.

Стојан Вујко је истакао и да је пред њим функција која је не само велика част већ и обавеза.

- Првенствено бих желео да се захвалим свим клубовима који су ме предложили, наравно и професору Шкундрићу, досадашњем председнику Скупштине. Истакао бих да је поверење које сте ми указали велика част, али и велика обавеза, јер није лако бити председник Спортског друштва Црвена звезда после оваквих изузетних имена која су ту била пре мене. Дозволићете ми да се у овом тренутку посебно захвалим Ивану Тодорову, човеку са визијом, почасном председнику нашег Џудо клуба Црвена звезда - рекао је Вујко.

О плановима за период који је пред нама, Стојан Вујко, председник Скупштине СД Црвена звезда каже:

- Уверен сам да ће Скупштина и Управни одбор нашег Спортског друштва Црвена звезда, радити успешно заједно, као један тим. Истакао бих пре свега пријатељство које влада међу нама. Са Звезданом Терзићем имам фантастичну сарадњу од самог почетка кроз Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда, на шта сам посебно поносан - истакао је Вујко.

Када су у питању приоритети у раду  новог руководства СД Црвена звезда, Вујко истиче пре свега развој свих клубова наше велике спортске породице.

- Настојаћемо да обезбедимо услове за рад свих клубова, што подразумева да желимо да радимо на развоју свих чланица нашег Спортског друштва. То није лак задатак, али добро је познато да ми као звездаши увек стремимо врхунским достигнућима. Наш циљ да за време нашег мандата, сви заједно као тим, остваримо још боље резултате него што је то било до сада. Још једном желим да се захвалим свима. Живела Звезда! Живела Србија! – закључио је председник Скупштине СД Црвена звезда.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.