Почетна / Микс / Борилачки спортови

Балашевић о Мегдану 7: Бакочевић и Кроата гарантују спектакл у Новом Пазару

„Светски спектакл биће дуел између Васа Бакочевића и Франсиска Албана Барија, популарног Кроате“
ФОТО: Инстаграм/Мегдан фајтинг

Власник Мегдан групе Алекса Балашевић рекао је да је циљ да свако такмичење у оквиру те организације буде боље од претходног и да ће седми по реду Мегдан, који је заказан за 5. април у Новом Пазару, чинити 11 спектакуларних мечева у мешовитим борилачким вештинама (ММА) и кик-боксу.

- Светски спектакл биће дуел између Васа Бакочевића и Франсиска Албана Барија, популарног Кроате. Пазарци ће видети и свог љубимца Јусуфа Хајровића, најбољег ММА борца из Санџака Амира Дадовића, који живи у САД и борио се у чувеном Белатору, Ахмета Крњића, Рамазана Разакова и многе друге. Имаћемо борце из региона, Малија, Бразила, Француске, САД, Немачке, Грчке и још неких држава - најавио је Балашевић.

Он је подсетио да су четири од претходних шест Мегдана одржани у Новом Саду, а по један у Сремској Митровици и Београду.

- Путем нашег сајта и друштвених мрежа могло је се гласа за домаћина, тако је Нови Пазар добио такмичење. Пазарци и људи из околине гледали су нас и у Новом Саду, Сремској Митровици и Београду. Чуо сам да је ово град заљубљеника у спорт, где се поштује фер-плеј. Осим тога, Пазар има добре борце. Иако је дворана Пендик знатно мања од Београдске арене, биће савршено - оценио је Балашевић.

Директор новопазарског Спортског савеза Емир Мехмедовић навео је да је организација седмог Мегдана договрена на обострано задовољство.

- Обратили су нам се и изнели идеју да будемо домаћини Мегдана. У Новом Пазару су ММА и кик-бокс прилично заступљени и желимо да као град спорта после дужег времена гледамо квалитетну борилачку манифестацију. Имаћемо борце из Србије, региона и иностранства, па су очекивања велика - казао је Мехмедовић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.