Почетна / Микс / Атлетика

Амерички атлетичар пронађен мртав у базену

Торенс је имао 31 годину, у град Скотсдејл, где је пронађен мртав, дошао је пре неколико недеља да тренира
ФОТО: Ројтерс

Амерички атлетичар Дејвид Торенс нађен је мртав на дну базена у Аризони, пренели су данас амерички медији.

- Истрага је у току, али није било знакова насиља. Накнадно ће бити познат узрок смрти - наведено је у саопштењу полиције.

Торенс је имао 31 годину. У град Скотсдејл, где је пронађен мртав, дошао је пре неколико недеља да тренира.

Он је рођен у Јапану, али се као дечак преселио у Калифорнију. 2016. године је узео држављанство Перуа како би представљао ту земљу на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

Атлетски савез САД је саопштио да је светска атлетика изгубила "одличног пријатеља и спортисту".

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Da, svi drugi su dopingovani samo ameri nisu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.