Почетна / Микс / Атлетика

Удала се Татјана Јелача

Многи ће се изненадити када на Светском првенству у Пекингу у августу буду видели изванредне резултате у бацању копља иза неког ко се зове Татјана Мирковић и долази из Србије. Ово је од прекјуче ново презиме вицешампионке Европе Татјане Јелаче, националне рекордерке у овој дисциплини (64,21 м)

Сви ће морати да се навикну полако на ново презиме, јер сам се у четвртак венчала – уз осмех препун среће и задовољства каже Татјана. – Било је то венчање у Општини.

Младожења је Бојан Мирковић. Већ смо писали о њиховој вези обелодањеној у Цириху, када је прво притрчала веренику да подели радост с њим. Он живи у Немачкој, а Тањини одласци у ову земљу били су скопчани и са сјајним условима за тренинг.

Тако је, радећи на скупоценом тренажеру, опоравила десно, бацачко раме, које је повредила и због чега није у овом периоду отишла на припреме у Јужну Африку, како је било планирано.

Испоставило се на прегледима, како сазнајемо од селектора Слободана Поповића, да ће морати да јача цео рамени појас.

На питање где ће на припреме, Тања одговара:

Није извесно. Сада смо у Сремској Митровици, планирамо венчање у цркви 2. маја када ће бити и свадба.

А знали се где ћете на свадбено путовање?

Ни то још не знамо сигурно.

Једно је извесно – Татјана је синула откако је са Бојаном. Веза јој изузетно прија у сваком погледу, што се видело и у Цириху. Има огромну подршку свог (сада) супруга.

Најбоља атлетичарка Балкана, по избору АБАФ–а, на крилима среће сасвим извесно иде ка још већим подвизима...

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- SREĆNO TANJICE !
cestitam
bas joj je lepa frizura

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.