Почетна / Микс / Атлетика

Ивана Шпановић враћа се тренинзима на стази

Шпановићева је протекла два месеца искористила за опоравак и рехабилитацију од повреде, а сада је очекује лагани повратак базичним тренинзима, саопштено је из њеног ПР тима
ФОТО: Инстаграм/Ивана Шпановић

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић после дуже паузе због прелома метатарзалне кости десне ноге полако се враћа тренинзима на стази.

Шпановићева је протекла два месеца искористила за опоравак и рехабилитацију од повреде, а сада је очекује лагани повратак базичним тренинзима, саопштено је из њеног ПР тима.

- Трудила сам се да будем физички активна и да тренирам колико је то могуће с обзиром на околности у којима сам се налазила, али то наравно није подразумевало трчање и скакање. Неизвесност је дефинитивно обележила ову годину свима нама, али онај ко се бави спортом зна да је неизвесност саставни део сваког нашег такмичења или утакмице. Једино што је известно јесте нови почетак, и ја се налазим поново на старту. Наоружана стрпљењем лагано крећем са трчањем како би ми се вратио осећај и стопало припремила за скакања - рекла је Шпановићева.

Током пандемије често је позивала људе да остану код куће, али да буду активни.

- Подстицала сам на јачање физичке, али и на важност рада и на својој менталној снази и веома бих волела када би се тај тренд вежбања наставио. У жељи да свакодневном вежбању дамо мало „боје“ позивам све девојке и момке на одмеравање снага. Добро увежбајте скок удаљ, шта год то за вас значило, јер управо је такмичење у скоку удаљ тема трећег серијала акције #тренирајсаИваном који организујем у сарадњи са Ред Буллом , мојим дугогодишњим партнером са којим ове године славим 10 година сарадње -изјавила је Шпановићева.

Трећу годину заредом, Ивана ће одржати акцију у којој ће њени фанови имати прилику за заједнички тренинг, а други пут ће део тандема бити и Страхиња Јованчевић, најбољи српски скакач удаљ у мушкој конкуренцији.

- Сними се или фоткај како скачеш удаљ, шта год то за тебе значило. Можеш у песак, у воду, преко улице, радног стола. Постави то на свој Инстаграм профил, а ми обећавамо да се нећемо смејати - поручили су Шпановићева и Јованчевић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.