Почетна / Кошарка / Звезда

Сунтурлић: Звезда има тренера, тако да је неукусно причати о томе

После завршетка сезоне у сва три такмичења, Црвена звезда наставила са радом, док трају гласине око евентуалних промена
ФОТО: И. Веселинов

Два месеца колико је трајала и суспензија свих активности клубова, трајала је прича да ли ће сезона бити настављана или не. Заједно са тим и како, где и на који начин. А онда је у свега четири дана све решено.

Евролига је у понедељак свирала крај, два дана касније исто је то учинила АБА лига, а 24 часа касније и Супер лига Србије. Тиме је стављена тачка на сезону, познато је ко ће у ком такмичењу учествовати. То је аутоматски значило и отварање других тема - ко остаје, ко одлази и са којим тимовима и визијама ће се формирати екипе.

То значи да се отворио простор за многе гласине, које су случају Црвене звезде кренуле још пре неколико недеља. Прво су се Били Берон и Лоренцо Браун којима истичу уговори, селили у друге евролигашке клубове. Упоредо са тим Марко Симоновић и Јака Блажич, најављивани су као већ виђена појачања, а онда је на ред дошло и питање шефа струке, где се поново почело са лицитацијом имена и најавом могућих промена.

Тачку на ту тему, ставио је Филип Сунтурлић, директор Црвене звезде који је за портал „Нова.рс” рекао:

- Црвена звезда мтс има тренера и даље, колико ја знам, а знам, и он се зове Драган Шакота. Тако да је неукусно причати о томе – рекао је Филип Сунтурлић.

За то време црвено-бели и даље нормално тренирају. После тестова и анализа, шест дана се радило на отвореном, а онда се прешло у Пионир где се и даље тренира једном дневном.

Као што је познато, струка Црвене звезде тренутно на окупу има 11 играча. То су капитен Бранко Лазић, Огњен Добрић, Владимир Штимац, Дејан Давидовац, Марко Јагодић Куриџа, Бориша Симанић, Немања Ненадић, Никола Јовановић, Марко Павићевић, Лазар Васић и Мајкл Оџо.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

CZZg
Repesa na meti Covica.
srbijanac
Mozda to nekom smeta ali ja sam da se pokvari posao Feneru i dovede Yoc uz dva ili tri ekstra pojacanja i moze Zvezda da napadne titulu Evrolige.Zvezda mora da dobro odresi kesu ako zeli tako nesto da uradi...a za to treba trener koji ima m.da da podvikne i najvecim zvezdama u timu pa cak i u svlacionicu da ga posalje. ako treba...
Sima sever
Ovih 11 i jos 2-3 pojacanja, i to je to.
Sima sever
Mala je sansa da Radonjic dodje u CZ. Izmedju njega i Covica nema razumevanja, a i izgleda da ga Bokan sprema za Buducnost.
Željko Pavlović
Hoćemo 21. titulu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.