Почетна / Кошарка / Звезда

Штимац: Част ми је што могу да помогнем свом народу и држави

Раније данас, председник Александар Вучић говорећи о набавци респиратора, посебно се захвалио, како је навео, свим појединцима који су дали допринос за своју земљу, међу којима су Новак Ђоковић, Владимир Штимац, Марина Маљковић и многи други "добри људи" који су се преко својих веза трудили да пронађу респираторе
ФОТО: Евролига

Кошаркаш Црвене звезде Владимир Штимац изјавио је данас да му је част што може да помогне свом народу и држави, али није хтео да се потенцира његова помоћ у борби против корона вирус.

Раније данас, председник Александар Вучић говорећи о набавци респиратора, посебно се захвалио, како је навео, свим појединцима који су дали допринос за своју земљу, међу којима су Новак Ђоковић, Владимир Штимац, Марина Маљковић и многи други "добри људи" који су се преко својих веза трудили да пронађу респираторе.

- Извините што нећу давати интервјуе на ову тему, али имам осећај да бих пажњу тиме усмерио на себе лично а не на оно што је тренутно најбитније: да будемо сложни, да помогнемо и допринесемо свако на свој начин - пре свега поштујући прописане мере, да останемо здрави и јаки и да на што ефикаснији начин пребродимо ситуацију у којој смо се нашли. Допринос свакога од нас је подједнако важан, а мени је изузетна част што могу да помогнем свом народу и држави - изјавио је Штимац.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Virus
Sto se hvalis? Pomazi i cuti, neka to drugi pricaju.
Zvezdas
Nisi ni procitao brate a sudis, decko rekao da nece da prica na tu temu ali drago mu je ako moze da pomogne.
Pedja
Svaka cast, nigde se covek nije reklamirao niti naglasavao niti zeli da to cini. Pomogao je iz svoje nesebicnosti, da kao neko ko je u mogucnosti pomogne narodu. Pravi i sportista i covek. Svaka cast!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.