Почетна / Кошарка / Звезда

Теодосић: Није било контакта са Звездом, криво ми је што сам "испао лош"

Српски кошаркаш Милош Теодосић рекао је да га нико из Црвене звезде није контактирао по питању ангажмана и да му је жао што је испао лош у делу јавности, након што је потписао за Виртус из Болоње
ФОТО: Н. Неговановић

"Није било контакта, да сам причао са неким нисам, да сам преговарао са неким, нисам. Све што сам сазнао о мом доласку у Црвену звезду било је из новина наравно. Јако ми је криво што се створила таква слика да сам на крају ја испао лош и неко ко није желео да дође у Црвену звезду. Да ли је то било реално или не, није битно, криво ми је што се све тако издешавало, али да сам преговарао и да је било прича - не", рекао је Теодосић новинарима на окупљану репрезентације.

Навијачи Болоње су пре неколико дана приредили дочек Теодосићу, а он је рекао да је пријатно изненађен дочеком и организацијом клуба.

"Драго ми је што сам тамо, чека нас великио посао. Верујем у цео тим људи и играча, мислим да смо на добром путу да направимо нешто велико за сам тим и за цео град", навео је Теодосић.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pera Detlic
Teo svaka cast. Kako je lako i jeftino biti delija.
limeni delija cokijevac
nema veze,znamo da ti je FMP na srcu
smrc smrc
A tebi je Igokejica u srcu zar ne?
straja
Da je Pera odmah otisao u policiju....!! da da!Ocekivali smo svi da OTVORENO kaze a znali smo kako ce da se zavrsi....naravno i sto se prelaska tice a po meni i kvaliteta igre!!..uostalom SP je tu!!!
misa tumbas
ja rekao od pocetka...covek zlo I majstor problema je namerno pustio buvu da bi stavio pritisak na decka znajuci mentalitet nasih navijaca . Pod 2. iskoristio je situaciju za prodaju pretplatnih karata . e sad , sto su se naivni napalili to vec nema leka, covek vas vozi odavno. Kazem covek zlo I majstor skandala, prevara , problema.
Ejjjj
Vi grobari takve teorije zavere pravite meni je vas zao, covic vam nabio komplekse samo o njemu mislite
@misa tumbas
Mislis, ovaj...gore pomenuti lik sa naocarima...
Limi
A ko kaze da si ti los,lazov I prevarant su izmislili ujdurmu! Samo napred ljudino za nasu Srbiju I radovanja

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.