Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда у Арени игра утакмице Евролиге

Како се наводи у саопштењу клуба, одлука о томе донета је на састанку челника Звезде и Арене одржаном у уторак
ФОТО: КК Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде ће све утакмице у Евролиги у сезони 2019/20. играти у Београдској арени, саопштили су данас црвено-бели.

Како се наводи у саопштењу клуба, одлука о томе донета је на састанку челника Звезде и Арене одржаном у уторак.

Утакмице у АБА лиги и домаћем шампионату, Звезда ће као и до сада играти у дворани "Александар Николић".

- Оваква одлука донета је у складу са економским могућностима клуба - наводи се у саопштењу.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bata mare
G......, vi niste svesni svoje nesvesti...u stavu mirno kad spominjete instituciju isfrustrirani kompleksasi.Prst na celo bato!
potsetnik
Pa ako si "stari delija", onda se valjda secas ko je prvi psovao porodicu covic...
Стари Делија
Е па Бато доста таквих фрустрирааних гробарчића! Што стално висите на звездиним вестима? Када неко објави тачне и истините податке о Звездиним успесима одмах омаловажавање и тврдње о нетачности. Када затражим да се каже шта је нетачно нема одговора. Себи дајете за право да омаловажавате и Звезду и навијаче, да псујете породицу Човић, а када вам неко одговори фрка и увреде. Стално се позивате на успех из прошлог века али не помињете садашњост када сте добили само једну утакмицу. А др. Човић вам је, стварно, утерао комплексе!!!!
Željko Pavlović
Bravo!
moze...
Ako ih pustimo...Neka igraju kuci, u Zelezniku...
CZ-maskota moralne propasti srpskog drustva
Toliko patim za tim vašim "evropskim" titulama (cast ženskom KEŠ-u,kome zaista skidam kapu),da nemaš pojma. Pogotovo patim za tom pionirskom titulom,ona mi je nekako najteže pala. Ma j...š seniorsku titulu prvaka Evrope,šta je dodjavola ona,kad pioniri marširaju,hahahahaha...
@CZ-maskota moralne propasti srpskog drustva
Saporta Kup nije Intertoto kako ga ti zoves vec je to danasnji Evrokup,Inetrtoto Kup je vas Korac Kup...Za tvoju Informaciju Zvezda je osvojila FIBA Saporta Kup Seniori+5 Regionalnih trofeja,takodje Seniorke 1 KES i Juniori i Pioniri prvaci Evrope,tako da mozes da patis...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.