Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда захтева објашњење КСС: Зашто нисмо позвани?

Звезда је навела да је из медија сазнала за синоћњу свечаност на којем је КСС представио нове дресове сениорских тимова који ће током лета наступати на европском и светском првенству
ФОТО: Д. Жарковић

Кошаркашки клуб Црвена звезда затражио је данас објашњење од Кошаркашког савеза Србије зашто није позван на свечаност КСС на којој су представљени нови дресови националних селекција.

Звезда је навела да је из медија сазнала за синоћњу свечаност на којем је КСС представио нове дресове сениорских тимова који ће током лета наступати на европском и светском првенству.

Црвено-бели су истакли да су "непријатно изненађени" чињеницом да међу бројним званицама није било места за представнике женског кошаркашког клуба Црвена звезда који је "рекордер по броју освојених титула и овогодишњи освајач дупле круне, као и за освајача АБА лиге, вишеструког првака земље и представника Србије у Евролиги у сезони 2019/20".

- Зато било какав покушај немуштог објашњења, да нам је позив упућен на мејл (који никада није стигао) не прихватамо, јер се са клубом такве традиције и значаја за српску и европску кошарку - не комуницира. Ако нам, с друге стране, позив није ни упућен, онда је КСС дужан да објасни кошаркашкој јавности зашто је тако поступио и на основу чије одлуке - навела је Звезда у саопштењу.

Звезда је, на крају истакла, да је због "немуштог покушаја понижења клубова са великом традицијом и армијом навијача", дужна да постави питање - ко је себи дао право за овај превид и срамоту.

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hahahah
Pa poziv je poslat, ali samo na pravu adresu....ali vi to sanduce neotvarate!
Grom
Zato sto ste verovatno gledali odlucujuci mec protiv Izraela.
Željko Pavlović
Hoćemo da kanadski centar iz Japana Robert Sakre igra za Zvezdu sledeće sezone. Bio bi dobra zamena za Simanića.
Goran
Tradicionalne srpske boje su crvena, bela, I bakarno-ugasita. Ovo sa plavom bojom mi "mirise" na klubastvo I bolesnu averziju pojedinaca iz saveza I odredjenih klubova prema svemu sto aludira na crvenu boju. Pogotovo nakon ove vesti.
markod
*navela je zvezda u saopstenju*,*istakla je zvezda u saopstenju*,....kakva crna zvezda kad svi znamo o kome se radi,a zvezdino ime samo zloupotrebljava kako bi se dodvorio navijacima i time pokusao istaci kako je bas on*bitan*tip!!!Fuj

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.